Zodyak darbesini bu burçlara vuruyor: Ağustos’ta beş parasız kalacak 3 burç!

Zodyak yorumlarına göre, bu ayın şanssız ve mutsuz burçları belirlendi. Üç burç, hayatlarının zorlu bir dönemiyle karşılaşabilir ve şanssızlıkla mücadele edebilirler. Ağustos ayında, elini uzattıkları her yerde çürümeyle yüzleşebilirler.

Zodyak darbesini bu burçlara vuruyor: Ağustos’ta beş parasız kalacak 3 burç!

Astroloji dünyasında Ağustos ayı için merak uyandıran yorumlar dikkat çekiyor! Zodyak yorumlarına göre, bu ay bazı burçlar hayatlarının zorlu bir dönemiyle karşılaşabilir. Şanssızlık ve mutsuzluk, bu 3 burcun peşini bırakmayacak gibi görünüyor. Ağustos ayında, elini uzattığı her yerde çürümeyle karşılaşacaklar. Peki hangi burçlar şanssız ve mutsuz olacak? Tüm detayları haberin devamında...

Zodyak darbesini bu burçlara vuruyor: Ağustos’ta beş parasız kalacak 3 burç! - Resim : 2

KOÇ BURCU

Ağustos ayı ile birlikte Koç burcu olanlar özellikle borçlarına dikkat etmesi gerektiği belirtiliyor. Koç burcuysanız ve borcunuz varsa ağustos ayı sizi biraz zorlayabilir. Ağustos ayında hareketlenen gezegenlerin dizilişine göre para, miras ve borçlar konusunda daha temkinli olmalısınız.

Bazı zamanlar rahat bir nefes alsanız da hayatınızın şanssızlığı size doğru geliyor. Karşınıza çıkacak olan fırsatları değerlendirmekten başka şansız yok. Bu fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendirmeniz halinde mutluluğa kavuşma ihtimaliniz var. Son zamanlardaki gayretinizi biraz daha artırarak refaha kavuşabilirsiniz.

Zodyak darbesini bu burçlara vuruyor: Ağustos’ta beş parasız kalacak 3 burç! - Resim : 3

BOĞA BURCU

Son aylarda maddi sıkıntılar çeken Boğa burçlarını ağustos ayında herhangi bir farklılık beklemiyor. Borçları olan Boğaların kesinlikle harcamalarına dikkat etmesi gerekiyor. Para sıkıntısı çektiğiniz günlerde şanssızlıkta üzerinizde olacak.

Elinizde olan paranızı da bir başkasına borç vermeden önce kendinizi düşünmeniz gerekir. Üzerinizde dolanan kara bulutlar sizi olumsuz etkilerken, verdiğiniz borçları alamadığınız sürece büyük sıkıntılar sizleri bekliyor. Hastalandığınızda doktora gitmeyi pek sevmiyorsanız sağlık sıkıntıları çekmeye hazırlanın.

Zodyak darbesini bu burçlara vuruyor: Ağustos’ta beş parasız kalacak 3 burç! - Resim : 5

YAY BURCU

Ağustos ayı ile birlikte derdine dert eklenecek burçlardan birisi de Yay burcu oluyor. Son zamanlarının en şanssız günlerini geçirecek olan Yay burcu elindekinden de olacak. Yatırım ile kafayı bozan Yay burçları, iş anlaşmalarından da beklediği geri dönüşleri alamazken, battı balık yan gider hesabı ağustos ayına giriş yapacak.

Elinde bulunanları değerlendirme huyu olmayan Yay burcunun başından dert ve tasa yeni ayda eksik olmayacak. Aşk konusunda kısmeti kapalı olan Yaylar, şanssızlığın esiri olduğu ağustos ayında toparlar gibi olsa da hemen yıkılma eylemi gösterebilir. Şanssızlığı fazla umursamadan geçecek bir ay Yaylar için mükemmel bir sonuç olacaktır.

Etiketler: astroloji