Acun Ilıcalı alacağı yeni futbol kulübünü açıkladı! Fenerbahçe 6 gol atmıştı

Hull City’den sonra yeni bir kulüp satın alma arayışına çıkan Acun Ilıcalı rotasını resmen Slovenya’ya çevirdi. Acun Ilıcalı, Sloven ekibi Maribor’u satın alacağını resmen açıkladı.

Acun Ilıcalı alacağı yeni futbol kulübünü açıkladı! Fenerbahçe 6 gol atmıştı

İngiltere Championship takımlarından Hull City Kulübü’nün sahibi Acun Ilıcalı Slovenya’da Maribor kulübünü satın almaya karar verdiklerini açıkladı.

Maribor’a karar verdik

İş adamı ve medya patronu Acun Ilıcalı, Slovenya’dan Sportklub’a yaptığı açıklamada, “Slovenya’daki hangi kulübün bizim için en uygun olduğunu araştırdıktan sonra bu kulübün Maribor olduğuna karar verdik. Geçen hafta Maribor’daydım, şehri ve stadyumu çok beğendim. Kulübü yöneten insanları da çok sevdim.” dedi.

Maribor en doğru proje

Acun Ilıcalı, Maribor’un en doğru proje olduğunu belirterek, “Diğer kulüplere de saygı duyuyorum. Mura çok başarılı, Olimpija Avrupa’da önemli işler yaptı ama Maribor da öyle. Sonunda bir karar vermemiz gerekiyordu. İki ay boyunca araştırdık ve düşündük. Maribor’un en doğru proje olduğunu kararlaştırdık.” açıklamasında bulundu.

Fenerbahçe’nin rakibi olmuştu

Acun Ilıcalı alacağı yeni futbol kulübünü açıkladı! Fenerbahçe 6 gol atmıştı - Resim : 2

Maribor geçen yıl Avrupa Konferans Ligi 3. eleme turunda Fenerbahçe’nin rakibi olmuştu. Sarı-lacivertliler, Maribor'u 3-0 ve 3-1'lik skorlarla geçmişti. Fenerbahçe'ye Maribor sahasında galibiyet getiren golleri; İrfan Can Kahveci, Sebastian Szymański ve Dušan Tadić atmıştı. Sarı-lacivertli ekip kendi evinde Maribor'u 3-1 mağlup etmişti. Fenerbahçe'nin gollerini; Rodrigo Becão, İrfan Can Kahveci ve Dušan Tadi attı.

Etiketler: Hull City, Slovenya, Maribor