Boğa burçları dikkat, tadınız kaçabilir! Kanlı ay tutulması sizi çok etkileyecek

Kanlı ay tutulması dün tamamlanmış olsa da astrologlar uyarmaya devam ediyor. Gelen son bir uyarı ile boğa burçlarının dikkat etmesi gerektiği belirtildi. Yapılmış olan bu uyarı ile boğa burçlarının finansal konularda ve ilişki anlamında dikkatli olmaları gerektiği belirtildi.

Boğa burçları dikkat, tadınız kaçabilir! Kanlı ay tutulması sizi çok etkileyecek

2025 yılına kadar bir kez daha meydana gelmeyecek olan ve dünyanın her yerinden büyük bir ilgiyle takip edilen kanlı ay tutulması dün tamamlandı. Ay'ın bakır ve kızıl bir renge büründüğü kanlı ay tutulmasında Asya, Avustralya, Amerika kıtası, Doğu ve Kuzey Avrupa'nın bazı bölgelerinde Ay tutulması yaşandı.

Yaşanan bu tutulmanın öncesinde ve sonrasında ise uyarılar gelmeye devam ediyor. Son olarak İngiltere'de büyük bir ünü olan astrolog Rose Smith tarafından boğa burcu olan kişiler için uyarı geldi. Smith yaptığı uyarıda bu burcun finansal konulara ve ilişkilerine dikkat etmesi gerektiği belirtildi.

“Özellikle finansal ve ticaretle ilgili konularda yaşadığınızın zorlukların duygusal etkileriyle de mücadele etmeniz gerekebilir.” ifadelerini kullanan Smith ay tutulmasına ilişkin boğa burçlarına önemli bir uyarı yaptı. Smith tarafından yapılmış olan uyarıda “Bu nadir tutulma, başkalarının etkisiyle birlikte kararlar almamızı ve bunların dış etkilerini anlamamızı sağlayacak. Tutulmalar, bazen öngörülemeyen ve beklenmedik olabilen, büyük veya yaşamı değiştiren bir olayın gerçekleşeceğine dair evrenden gelen bir işarettir." ifadelerine yer verildi.

Öte yandan Rose Smith, yaptığı uyarıda pahalı eşyalara olan ilgilerin boğa burçları için artabileceği ve bu ilgi ile harcamalarda artış yaşanabileceği de belirtildi.

Smith, yaptığı uyarıda bu burçtan olan kişilerin duygusal ilişkilerinde de çalkantıların yaşanabileceğini ve boğa burcu olan kişilerin ikili ilişkilerinde dikkatli davranmaları gerektiğini belirtti. Özellikle İngiltere'de oldukça tanınan ve dünya çapında da adından dönem dönem söz ettiren Rose Smith yapmış olduğu açıklamalar ile gündeme geldi. Smith, bu açıklamaları sonrasında astroloji gündeminde üst sıralarda yer aldı. Yabancı uyruklu bazı kişiler ise sosyal medya platformlarında yapmış oldukları açıklamalarda kısa bir süredir bu gibi sorunları yaşamakta olduklarını belirtti.

Etiketler: astrolog, astroloji, burç