Burcunuza en uygun mesleği söylüyoruz. İşte burçlara göre doğru meslek seçimleri

Birçok farklı burç ve dolayısıyla birçok farklı karakteristik özellik bulunmakta. Bu özellikler, elbette ki meslek seçimlerinde de etkili. İşte burçlar ve doğru meslekler.

Burcunuza en uygun mesleği söylüyoruz. İşte burçlara göre doğru meslek seçimleri

Her  burç kendine özgü özelliklere sahiptir. Kimisi girişken, kimisi çekingen, kimisi gergin, kimisi idare eden, kimisi duygusal, kimisi fazla rasyonel. Bunların tümü, meslek seçimini de doğrudan etkileyen faktörler. Her insan her mesleği yapamaz. Bu yüzden sizler için burcunuza göre en doğru meslekleri söylüyoruz. İşte burçlara göre uygun meslekler. 

Koç

Burcunuza en uygun mesleği söylüyoruz. İşte burçlara göre doğru meslek seçimleri - Resim : 1

Rekabetçi ve mücadeleci bir yapıya sahip olan Koç burçları, kazanmak için tüm hırsını ortaya koyar. Yönetici bir niteliğe sahip olan bu burcun üyeleri, tam bir kriz yönetimi ustasıdırlar. Koç burçları için en doğru meslekler, yöneticilik ve politikacılıktır. Lider ruhunun tatmini ancak buna bağlıdır. 

Boğa

Burcunuza en uygun mesleği söylüyoruz. İşte burçlara göre doğru meslek seçimleri - Resim : 2

Sabrın, sadakatin ve sabitliğin burcu olan Boğa, altından kalkamayacağı hiçbir işe el uzatmaz. Boğa burçları yapı itibarıyla çok çalışkan olmasalar da, sorumluluğunu üstlendikleri işi muhakkak bitirirler. Sabır ve sadakat konusuna büyük önem verdikleri için Boğa burçları için en uygun meslekler eğitimcilik, avukatlık ve el sanatlarıdır. 

İkizler

Burcunuza en uygun mesleği söylüyoruz. İşte burçlara göre doğru meslek seçimleri - Resim : 3

İkizler burçları, kararsız ve tutarsız halleriyle herkesin dilinde. Meraklı olduğu kadar öğrenmeye aç İkizler burçları, hayatlarında her daim hareket istediklerinden onlar için en uygun meslekler reklamcılık, gazetecilik ve danışmanlıktır. 

Yengeç 

Burcunuza en uygun mesleği söylüyoruz. İşte burçlara göre doğru meslek seçimleri - Resim : 4

Yengeç burçları yapısal olarak çok duygusallardır. Hassas ve anaç bir yapıda olduklarından, çevrelerini kontrol edecekleri ve göz kulak olacakları bir meslek seçme eğilimi gösterirler. Parayı oldukça seven Yengeç burçları, bu anlamda maddi boyuta dikkat ederler. Hemşirelik, ebelik, öğretmenlik, çocuk bakımı gibi meslekler Yengeç burçları için biçilmiş kaftandır. 

Aslan 

Burcunuza en uygun mesleği söylüyoruz. İşte burçlara göre doğru meslek seçimleri - Resim : 5

Aslan burçları her daim ormanın kralı olmak isterler. Her ortamda ilgi üzerlerinde olmalı, mutlaka lider olmalıdırlar. Hem kendini herkese tanıtmak hem de yaratıcı ve sıradan olmayan meslekleri seçmek isterler. Fotoğrafçılık, dekorasyon, oyunculuk, sunuculuk Aslanlar için biçilmiş kaftandır. 

Başak 

Burcunuza en uygun mesleği söylüyoruz. İşte burçlara göre doğru meslek seçimleri - Resim : 6

Başak burçları bilindiği gibi dikkatli ve titiz insanlardır. Her zaman en iyisini yapmaya gayret gösteren Başak burçları, yüksek bir analitik zekaya sahiptirler. Matematik, ekonomi, fizik, hukuk, öğretmenlik, eczacılık Başaklar için doğru alanlardır. 

Terazi 

Burcunuza en uygun mesleği söylüyoruz. İşte burçlara göre doğru meslek seçimleri - Resim : 7

Terazi burçları hakka önem veren adaletli insanlardır. Bu yönleriyle Teraziler, aynı zamanda çok eğlencelidirler. Eğlence sektörü veya diplomatlık uygun mesleklerdir. 

Akrep 

Burcunuza en uygun mesleği söylüyoruz. İşte burçlara göre doğru meslek seçimleri - Resim : 8

Akrepler disipline ve sadakate önem veren kişilerdir. Sezgileri de yüksek olan Akrep burçları, otopsi uzmanı, ya da adli tıp uzmanı olabilirler. 

Yay 

Yay burçları oldukça eğlenceli ve özgür ruhlu burçlardır. Bu nedenle maceracı yönleri de etki edince seçmeleri gereken meslekler rehberlik, hosteslik gibi mesleklerdir. 

Oğlak

Kontrolcü ve disiplinli yönleriyle tanınan Oğlak burçları, çok çalışkanlardır. Maliye ve sigortacılık gibi meslekler, Oğlak burçları için uygun mesleklerdir. 

Kova

Kovalar dahi kişilerdir. Kova burçlarının en önemli özelliği zekasıdır. Bilim, matematik ve teknoloji Kovalar için en iyi mesleklerdir. 

Balık 

Sezgisel yönleri ve duygusal kişilikleriyle Balık burçları, sanatsal alanlara yönelmelidirler. Sahne sanatları ve psikolojik danışmanlık Balıklar için uygun mesleklerdir. 

 

Etiketler: burçlar, astroloji, meslek