O ilimizde istila başladı: Tam 2 metre boyunda, dev yılanlar evleri ele geçirmeye başladı!

Yaz aylarının gelmesi ve sıcak havanın artmasıyla yılanlar yuvalarından çıkmaya başladı. Ülkemizde de sıklıkla görülen yılan vakaları ise özellikle bir ilimizde istilaya başladı. Yılanlar o ilimizde tek tek evlere girmeye başladı. Detaylar haberimizde…

O ilimizde istila başladı: Tam 2 metre boyunda, dev yılanlar evleri ele geçirmeye başladı!

Yaz aylarının gelmesiyle birlikte yılanlar kış uykularından uyanmaya başladı. Doğaya akın eden yılanlar zaman zaman insan yaşamına dahil olurken gelen son görüntüler herkesi şoke etti. Burası Amerika değil Türkiye! Dünyanın en zehirli yılanı, evleri ele geçirmeye başladı. Uzmanlar son dakika uyarısında bulundu. Korkulan istila başladı. Gördüğünüz gibi kaçın.

O ilimizde istila başladı: Tam 2 metre boyunda, dev yılanlar evleri ele geçirmeye başladı! - Resim : 1

Son dönemde yılan haberleri vatandaşlar tarafından yakından takip edilmekte. Elazığ'dan gelen görüntüler ise tüyleri diken diken etti. Dünyanın en zehirli yılanı istilaya başladı.

BURASI AMERİKA DEĞİL TÜRKİYE!

Elazığ'dan gelen görüntüler tüm dünyayı şoke etti. Dev zehirli yılanlar insanlara saldırmaya başladı. Dünyanın en zehirli yılanı insan yaşamlarına girerek istilaya başladı.

 

TAM 2 METRE BOYUNDALAR... EVLERİ GİRMEYE BAŞLADILAR

Havaların ısınmasıyla birlikte Elazığ'ın Karakoçan ilçesinde bulunan Çayırgölü köyünde yılanlar saldırıya geçti. Bir evin bahçesine giren 2 metrelik yılanlar herkesi korkuttu. Bölgedeki vatandaşlar hemen ekiplerden yardım istedi. İhbar üzerine bölgeye gelen ekipler yılanları çıkartarak doğal alanına saldı.

O ilimizde istila başladı: Tam 2 metre boyunda, dev yılanlar evleri ele geçirmeye başladı! - Resim : 3

UZMANLAR UYARDI: YILAN İSTİLASI BAŞLADI

Gelen görüntüler sonrası uzmanlar acil durum çağrısında bulundu. Havaların ısınmasıyla birlikte yılan vakaların daha da artacağını belirten yetkililer, bölge halkını yılan saldırılarına karşı daha dikkatli olması konusunda uyardı.

Etiketler: Yılan, sosyal medya