Ben Bu Cihana Sığmazam’ın savcısı Hazal Soncul Kimdir? Hayatı

Hazal Soncul “Ben Bu Cihana Sığmazam” oyuncu kadrosuna ‘kadın savcı’ rolüyle katıldı. BBCS Hazal Soncul kimdir hayatı hakkında merak edilenler izleyiciler tarafından sorgulanmaya başlandı. Peki, Hazal Soncul kaç yaşında? Hazal Soncul aslen nerelidir? İşte Hazal Soncul Kimdir? Hayatı Hakkında Merak Edilen Her Şey... 

Ben Bu Cihana Sığmazam’ın savcısı Hazal Soncul Kimdir? Hayatı

Hazal Soncul ATV’de ekrana gelen “Ben Bu Cihana Sığmazam” oyuncu kadrosuna 68. Bölüm ile dahil oldu. Savcı rolünü canlandıracak olan Hazal Soncul kimdir hayatı hakkında detaylar merak edilmeye başlandı. Hazal Soncul kaç yaşında? Hazal Soncu aslen nereli? İşte Hazal Soncul Kimdir? Hayatı Hakkında Merak Edilen Her Şey... 

Hazal Soncul Kimdir? Hayatı

Hazal Soncul’un adı Ben Bu Cihana Sığmazam dizisiyle yeniden gündem oldu. Hazal Soncul BBCS oyuncu kadrosuna 68. Bölüm (sezon finali) ile dahil oldu. 

Hazal Soncul kaç yaşında?

Hazal Soncul kimdir?
Fotoğraf: Hazal Soncul, Instagram

Hazal Soncul’un kaç yaşında olduğuna dair internette herhangi bir bilgi bulunmamaktadır. 

Hazal Soncul aslen nerelidir?

Hazal Soncul hayatı hakkında internette pek fazla bir bilgi yok. O yüzden Hazal Soncul nerelidir konusunda da bilgi bulunmamaktadır.

Hazal Soncul aslen nerelidir

Güzel oyuncu Hazal Soncul “Ben Bu Cihana Sığmazam” dizisine ‘kadın savcı’ rolüyle hayat vermeye başlamıştır. 

Hazal Soncul, daha öncesinde “Vatanım Sensin”, “Çukur” (Zuhal) ve internet dizisi olan “Erkek Severse” (Duygu) dizisinde rol almıştır. 

Birçok markanın reklam filmlerinde de rol almıştır.

Hazal Soncul Instagram hesabı @hazalsoncul'dur.

Ben Bu Cihana Sığmazam’ın savcısı Hazal Soncul Kimdir? Hayatı - Resim : 3