Gece yarısı çadırın içine giren dev zehirli yılan öyle bir yerinden soktu ki... Sabah uyandığında şok oldu

Havaların ısınmasıyla yılan haberlerinde artış yaşanmaya başlandı. Dünyanın en zehirli yılanı kampa giden genç çifte uykularında saldırdı. Genç çiftin yaşadığı olay herkesi korkuttu. Gece uyurken öyle bir yerini ısırdı ki sabah kalkınca hayatının şokunu yaşadı.

Gece yarısı çadırın içine giren dev zehirli yılan öyle bir yerinden soktu ki... Sabah uyandığında şok oldu

Havaların ısınmasıyla birlikte yılanlar yuvalarından çıkmaya başladı. Dört bir yana yayılan yılanlar topraktan fışkırırken gelen son dakika haberi herkesi korkuttu. Dünyanın en zehirli yılanı! Kampa giden genç çift gittiklerine pişman oldu. Gece uyurken öyle bir yerini ısırdı ki sabah kalkınca hayatının şokunu yaşadı. Uzmanlar bölgede yaşayanları uyardı. Büyük istila başladı! Gördüğünüz gibi kaçın.

Son dönemde yılan haberleri vatandaşlar tarafından yakından takip ediliyor. Amerika Birleşik Devletleri'nden gelen son görüntüler herkesi korkuttu. Dev yılanlar istilaya başladı.

DÜNYANIN EN ZEHİRLİ YILANI!

Eşiyle birlikte kampa giden 39 yaşındaki Tony, hava sıcaklığından dolayı çadırlarının fermuarını açık bırakarak uyuyorlardı. Bir gece yarısı ise çadırın içine bir dev yılan girip Tony'nin kafasından ısırdı. Durumu anlatan Tony, "Düşünmeme rağmen kapıyı açık bıraktık ve biraz daha esinti geldi. Başım çadırın girişine dönük uyuyordum." dedi.

ÖYLE BİR YERİNDEN ISIRDI Kİ...

Sabah kalktığında kafasının şiştiğini fark eden genç adam apar topar hastaneye gitti. Diş izlerini fark eden Tony, "Delik işaretlerini gördüğümde hemen 'Bu bir engerek olmalı ' diye düşündüm. Tony Muhammed, uyurken zehirli engerek dişlerini kafa derisine batırdığına inanıyor. Hastaneye giden Tony, hemen tedavi altına alındı.

Gece yarısı çadırın içine giren dev zehirli yılan öyle bir yerinden soktu ki... Sabah uyandığında şok oldu - Resim : 1

UZMANLAR UYARDI: BÜYÜK YILAN İSTİLASI BAŞLADI

Paylaşılan görüntüler sonrası uzmanlardan acil durum uyarısı geldi. Hava sıcaklıklarının artmasıyla birlikte yılan vakalarının daha da artacağını belirten yetkililer, bölge halkını yılan saldırılarına karşı uyardı.

 

Etiketler: yılan, dev yılan