ASELSAN hisse yorumu! Sertaç Ekeke’den ASELS için ‘hâlâ ucuz’ çıkışı

Hisse yorumları ile öne çıkan Sertaç Ekeke, Aselsan hisse yorumu ile beklentileri paylaştı. ASELS hisse senedi için ‘potansiyele’ dikkat çeken Ekeke, ASELS hisse fiyatı tahmini yaptı. İşte ASELS hisse yorumu detayları…

ASELSAN hisse yorumu! Sertaç Ekeke’den ASELS için ‘hâlâ ucuz’ çıkışı

İnfo Yatırım’dan Sertaç Ekeke ASELSAN hisse yorumu ile yatırımcılarla düşüncelerini paylaştı. ASELS hisse için ‘ederinin altında’ değerlendirmesinde bulundu. Sertaç Ekeke ASELSAN hisse senedinin potansiyelinin olduğunu ve yukarı yönlü gitmesi gerektiğini söyledi.

Son durum: ASELS Hisse Fiyatı - 3 Mayıs 2024

Önceki kapanışını 62,10 liradan yapan ASELS hisse fiyatı bugün saat 19.10 itibariyle 62,20 TL seviyesinde işlem görüyor. 

ASELSAN hisse yorumu! Sertaç Ekeke’den ASELS için ‘hâlâ ucuz’ çıkışı - Resim : 2
Aselsan logosu

ASELSAN Hisse Yorumu: Hala ucuz, potansiyeli var

Sertaç Ekeke, İnfo Yatırım’ın Youtube kanalından yaptığı 3 Mayıs tarihli hisse yorumu yayınında Aselsan (ASELS) hisse senedine değindi. 

Sertaç Ekeke hisse yorumu ile ASELS hisse tarafındaki düşüncelerini yatırım tavsiyesi vermeden yatırımcılarla paylaştı. 

Sertaç Ekeke ASELSAN (ASELS) hisse yorumu
Sertaç Ekeke ASELS hisse yorumu, 3 Mayıs 2024

Sertaç Ekeke ASELSAN (ASELS) hisse yorumu şöyle;

“Aselsan (ASELS) hisse senedi mutlaka alırım. Ben hala ederin altında işlem gördüğünü düşünüyorum. Yukarı yönlü hareketin devam edeceği kanaatindeyim. Mutlaka alacağım kağıtlardan bir tanesi. Özellikle 60 liranın altında Aselsan biriktirmek lazım. Temel dinamiklerinin git gide daha da destekleyeceğini düşünüyorum. Keşke savunma sanayini bu kadar konuşmasak bu hafta onaylanan savunma sanayi şirketinde de yine güçlü hareketler olacaktır. Biz bu tarafı seviyoruz. Bana bir miktar pahalı geldi halka arz ama ona rağmen yukarıya gidecektir öyle daha da pahalı olacak yani ilk başta böyle bir şerhi düşeyim. Aselsan tarafında bana hala ucuz gelen kağıtlardan biri. Ben ASELS biraz daha potansiyelli yukarıya gitmesi gerektiğini düşünüyorum.”

Çekince! Bu raporda yer alan her türlü bilgi, değerlendirme, yorum, istatistiki şekil ve bilgiler hazırlandığı tarih itibari ile mevcut piyasa koşulları ve güvenirliğine inanılan kaynaklardan elde edilerek derlenmiştir ve İnfo Yatırım Menkul Değerler A.Ş. tarafından genel bilgilendirme amacı ile hazırlanmıştır. Sunulan bilgilerin doğruluğu ve bunların yatırım kararlarına uygunluğu tarafımızca garanti edilmemektedir. Bu bilgiler belli bir getirinin sağlanmasına yönelik olarak verilmemekte olup alım satım kararını destekleyebilecek yeterli bilgiler burada bulunmayabilir. Burada yer alan yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kişisel görüşlerine dayanmaktadır. Herhangi bir yatırım aracının alım-satım önerisi ya da getiri vaadi olarak yorumlanmamalıdır. Bu görüşler mali durumunuz ile risk ve getiri tercihlerinize uygun olmayabilir. Sadece burada yer alan bilgilere dayanarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir. Bu nedenle bu sayfalarda yer alan bilgilerdeki hatalardan, eksikliklerden ya da bu bilgilere dayanılarak yapılan işlemlerden, yorum ve bilgilerin kullanılmasından doğacak her türlü maddi/manevi zararlardan ve her ne şekilde olursa olsun üçüncü kişilerin uğrayabileceği her türlü doğrudan ve/veya dolaylı zararlardan dolayı İnfo Yatırım Menkul Değerler A.Ş. ile bağlı kuruluşları, çalışanları, yöneticileri ve ortakları sorumlu tutulamaz. Burada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir.