Altın ve Dolar: Bu hafta ne bekleniyor? İslam Memiş’ten ‘alım fırsatı var mı?’ cevabı

İslam Memiş altın yorumu ve dolar yorumu ile yatırımcıyı uyardı. 6-12 Mayıs haftasında ne bekleniyor? Altın ve dolarda yatırımcılar için alım fırsatı var mı? İşte İslam Memiş’ten altını ve doları olanlara yeni tüyolar…

Altın ve Dolar: Bu hafta ne bekleniyor? İslam Memiş’ten ‘alım fırsatı var mı?’ cevabı

Altın ve Para Piyasaları Uzmanı İslam Memiş, gram altın fiyatı başta olmak üzere dolar kuru tarafında bu haftaki beklentilerini paylaştı. Piyasalar yeni haftaya bugün başladı. Gram altının fiyatı geçtiğimiz haftayı düşüşle kapatırken dolar kuru da önceki kapanışını 32,37 TL’den yaptı. İslam Memiş bu hafta dolar kuru ne olur? Alım için gram altının fiyatı fırsat mı? İşte İslam Memiş’ten piyasa yorumu… 

İslam Memiş’ten altın ve dolar beklentisi

Altının fiyatları ve dolar kuru tarafında sakin bir haftayı geride bıraktık. Altın yorumu ile öne çıkan Altın ve Para Piyasaları Uzmanı İslam Memiş 6 Mayıs haftasında gram altının fiyatı için takip edilmesi gereken seviyeyi açıkladı. İslam Memiş dolar yorumu ile sakinliğe dikkat çekti. 

Altın ve Dolar: Bu hafta ne bekleniyor? İslam Memiş’ten ‘alım fırsatı var mı?’ cevabı - Resim : 1

İslam Memiş altın yorumu

Gram altında ONS altının fiyatına dikkat çeken İslam Memiş, “Serbest piyasalarda (fiziki) 2.443 lira seviyesinden kapanış yapmıştı. Gram altın yatırımcısı ons’u takip etmeli, ons nereye gram altın oraya. 2.260 dolar karşısındaki gram altın kaça tekâbül ediyorsa orası bana ucuz gelir.” dedi. 

İslam Memiş dolar yorumu

Euro kurunda düşüşler alım fırsatı

Dolar kurunda bu haftanın sakin seyrin süreceği öngörüsünde bulunan İslam Memiş, euro kuru tarafından düşüşleri alım fırsatı olarak gördüğünü kaydetti. 

İslam Memiş, “Hem dolar hem de Euro sakin seyrini korumaya devam eder. Euro, dolara kıyasla parite nedenli daha hareketli olabilir. Euro tarafında beklentim daha iyimser olduğundan düşüşleri alım fırsatı olarak göreceğim.” değerlendirmesinde bulundu.

Altın ve Dolar: Bu hafta ne bekleniyor? İslam Memiş’ten ‘alım fırsatı var mı?’ cevabı - Resim : 4