Galatasaray, Filelerin Gözdesini Transfer Etti: Galatasaray'ın kalesi artık ona emanet! Yıldız Kaleci Takıma Katıldı!

Galatasaray yeni sezon hazır. Sarı kırmızılılar kalesini koruyacak yeni bekcisi ile sezona hızlı bir giriş yapmaya hazırlanıyor.

Galatasaray, Filelerin Gözdesini Transfer Etti: Galatasaray'ın kalesi artık ona emanet! Yıldız Kaleci Takıma Katıldı!

Galatasaray, Kaleye Güçlü Takviye Yaptı. Takımlar arası transfer yarışı son hız sürerken sarı kırmızılardan atak geldi. Artık kalesi o isme emanet. Bakın yeni sezonda aslanın kalesini kim koruyacak? Detaylar haberin devamında...

Yeni sezonda üç kulvarda mücadele edecek Galatasaray, Icardi'nin ardından bir transferde daha mutlu sona ulaştı. Aslan'ın kalesi artık o isme emanet. Aslan'ın resmi açıklamayı kısa süre içerisinde yapması bekleniyor.

2011-2012 sezonundan bu yana kalesini Uruguaylı file bekçisi Fernando Muslera'ya emanet eden Galatasaray, sezon sonunda tecrübeli eldiven ile yolları ayırmayı planlıyor. Aslan, Muslera'nın ayrılışı sonrasında kalesini emanet edeceği ismi Türkiye'de buldu. Sarı-kırmızılı ekip, kalesini o isme emanet etme kararı aldı.

Transfer sezonunun başladığı günden bu yana Okan Buruk'un raporu doğrultusunda kadrosunu güçlendiren Galatasaray, İspanyol savunma oyuncusu Angelino, Kongolü golcü Bakambu, milli yetenek Halil Dervişoğlu, Zaha ve Icardi sonrasında bir transferde daha mutlu sona ulaştı. Gelecek sezon Muslera ile yollarını ayıracak sarı-kırmızılı ekibin kalesi artık o isme emanet.

Sezon sonunda Uruguaylı file bekçisi Fernando Muslera ile yolları ayırması beklenen Galatasaray'ın kalesi artık o isme emanet. Aslan, yeni kalecisini Türkiye'den buldu.

Geçtiğimiz sezonu şampiyon olarak tamamlayarak 23. zaferini elde eden Galatasaray, bir transferi daha bitirdi. Şampiyonlar Ligi 2. ön eleme turunda deplasmanda konuk olduğu Litvanya ekibi Zalgiris Vilnius ile 2-2 berabere kalarak taraftarlarını hayal kırıklığına uğratan sarı-kırmızılı ekip, kaleci transferinde mutlu sona ulaştı. Aslan, aradığı kaleciyi Türkiye'de buldu.

Aslan, Gaziantep FK forması giyen ve 6 Şubat'ta Kahramanmaraş'ta meydana gelen deprem sonrasında kiralık olarak Kasımpaşa'ya transfer olan Günay Güvenç'i kadrosuna kattı.

Sabah'ın haberine göre; Galatasaray, 32 yaşındaki eldiven ve Gaziantep FK ile her konuda anlaşmaya vardı. Sağlık kontrolünden geçen Günay, dün Gaziantep FK’daki takım arkadaşlarıyla vedalaştı ve kamptan ayrıldı.

Aslan'ın 32 yaşındaki deneyimli kaleci için Gaziantep FK'ya 250 bin Euro bonservis bedeli ödeyeceği ileri sürüldü. Sarı-kırmızılı ekibin kısa süre içerisinde transferi resmi olarak açıklaması bekleniyor.

Galatasaray, Filelerin Gözdesini Transfer Etti: Galatasaray'ın kalesi artık ona emanet! Yıldız Kaleci Takıma Katıldı! - Resim : 4