CHP Genel Başkanı Özgür Özel ile Devlet Bahçeli TBMM'de görüşecek

Son Dakika Haberleri: CHP Genel Başkanı Özgür Özel, Erdoğan ziyaretinin ardından yarın da MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'yi ziyaret edeceği belirtildi.

CHP Genel Başkanı Özgür Özel ile Devlet Bahçeli TBMM'de görüşecek

Son Dakika Haberleri: CHP Genel Başkanı Özgür Özel ile MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli yarın bir araya gelecek.

Geçtiğimiz perşembe günü Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan ile görüşen CHP Genel Başkanı Özgür Özel yarın MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’yi TBMM’deki odasında ziyaret edecek. 

CHP Basın Biriminden gönderilen Genel Başkan Özgür Özel’in yarınki programında, MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’yi TBMM’de saat 12.00'de ziyaret edeceği de yer aldı.

Özel, Bahçeli’den randevu talep etti

Medyascope’un edindiği bilgiye göre Özel, partisinin birinci çıktığı 31 Mart Yerel Seçimleri’nin ardından siyasetin kutuplaşmasının ve ülkenin içinde bulunduğu gerilimin aşılması için diyalogları sürdürmek istiyor. Bahçeli’den de bu kapsamda randevu talep edildi. 

Özel “Siyasette yumuşama dönemine girdik” diyen Erdoğan’a Anayasa’ya uyma çağrısını yineledi ancak CHP, toplumun siyasetteki gerilimden rahatsız olduğu ve siyasetçilerin bir araya gelebildiğini görmeye ihtiyacı olduğu değerlendirmesi yapıyor.

Son seçimlerin birinci partisinin genel başkanı olarak Özel’in bu ihtiyaca yönelik hareket ettiğini dile getiren CHP’li kurmaylar, başka siyasi partilerle de bu yönde görüşmelerin süreceğine işaret etti.