Fenerbahçe'de yaprak dökümü devam ediyor Arda Güler ve Attila Szalai'nin ardından bir ayrılık daha: Yıldız ismin yeni takımı herkesi şaşkına çevirdi

Moldova ekibi Zimbru'nun konuğu olacak Fenerbahçe'de sürpriz bir ayrılık yaşandı. Kanarya, Macar savunma oyuncusu Attila Szalai'nin ardından bir yıldızıyla daha yollarını ayırdı.

Fenerbahçe'de yaprak dökümü devam ediyor Arda Güler ve Attila Szalai'nin ardından bir ayrılık daha: Yıldız ismin yeni takımı herkesi şaşkına çevirdi

UEFA Avrupa Konferans Ligi 2. Eleme turu ilk maçında Moldova ekibi Zimbru'yu 5-0 ile geçerek sezona dikkat çekici bir zaferle başlayan Fenerbahçe, bu akşam Moldova ekibinin konuğu olacak. Turu geçmesine kesin gözüyle bakılan sarı-lacivertli takımda sürpriz bir ayrılık yaşandı.

Samatta, Arda Güler, Berisha, Pelkas, Valencia ve Attila Szalai gibi isimlerle yollarını ayıran sarı-lacivertli ekip, bir yıldızıyla daha vedalaştı.

Ryan Kent, Alexander Djiku, Edin Dzeko, Sebastian Szymanski, Dusan Tadic, Umut Nayır ve Rodrigo Becao'yu transfer ederek kadrosunu güçlendiren Fenerbahçe, bir yandan kadrosunu güçlendirme çalışmalarını sürdürürken bir yandan da takımdaki yabancı oyuncu sayısını azaltmak için çalışmalarını sürdürüyor. Kanarya bu doğrultuda Macar savunma oyuncusu Attila Szalai'nin ardından bir yıldızıyla daha yollarını ayırdı.

Gazeteci Yağız Sabuncuoğlu'nun aktardığına göre; Kanarya, geçen sezon yaz transfer döneminde 4,6 milyon euro karşılığında İtalyan ekibi Cagliarı'den kadrosuna kattığı İtalyan golcü Joao Pedro ile yollarını ayırdı.

31 yaşındaki golcü futbolcu Brezilya ekibi Gremio'ya kiralandı. Golcü futbolcu, 3.5 milyon euro satın alma opsiyonu ve bonuslar karşılığında Brezilya ekibine imza attı. Gremio'nun Joao Pedro’nun maaşının tamamını ödeyeceği öğrenildi.

Sarı-lacivertli forma altında 28 maça çıkarak performansıyla hayal kırıklığı yaratan golcü futbolcu takımına yalnızca 5 gol 1 asistlik katkı sunabilmişti.

Kanarya'nın ayrığı kısa süre içerisinde resmi olarak açıklaması bekleniyor.

Fenerbahçe'de yaprak dökümü devam ediyor Arda Güler ve Attila Szalai'nin ardından bir ayrılık daha: Yıldız ismin yeni takımı herkesi şaşkına çevirdi - Resim : 3