Fenerbahçe yılın transfer bombasını patlattı! 10 milyon euroluk anlaşma tamam

Ryan Kent, Alexander Djiku, Edin Dzeko, Umut Nayır vee Sebastian Szymanski'yi kadrosuna katarak transfer sezonuna damgasını vuran Fenerbahçe'den gelen son transfer haberi heyecanlandırdı.

Fenerbahçe yılın transfer bombasını patlattı! 10 milyon euroluk anlaşma tamam

Yeni sezon çalışmalarını Rusya'da sürdüren Fenerbahçe, bir bombayı daha patlattı. Transfer sezonunun en hareketli takımlarından biri olan sarı-lacivertli ekip kadrosunu bir yıldız isimle daha güçlendirdi.

İngiliz golcü Ryan Kent, Ganalı savunma oyuncusu Alexander Djiku, Boşnak dünya yıldızı Edin Dzeko, milli golcü Umut Nayır ve Polonyalı yıldız orta saha oyuncusu Sebastian Szymanski'yi kadrosuna katan kiralık futbolcular İrfan Can Eğribayat ile Gustavo Henrique'nin ise bonservisini alarak transfer sezonuna hızlı bir giriş yapan Fenerbahçe, bir transferi daha bitirdi.

2013-2014 sezonundan bu yana özlemini çektiği Süper Lig şampiyonluğuna ulaşmak için kolları sıvayan Fenerbahçe, kadrosuna bir yıldız ismi daha kattı.

Yeni sezonun ilk hazırlık karşılaşmasında Rus ekibi Zenit ile karşılaşan Fenerbahçe, normal süresi 0-0 sona eren karşılaşmada rakibine 4-3 mağlup olarak sezonu yenilgi ile açmıştı. İkinci hazırlık maçında ise Sırp ekibi Kızılyıldız'a 1-3 mağlup olarak taraftarlarını hayal kırıklığına uğratmıştı. Yarın üçüncü hazırlık maçınca Nettçi Bakü ile karşılaşacak sarı-lacivertli ekip, müsabakaya saatler kala bir transferi daha bitirdi.

Dünyaca ünlü İtalyan gazeteci Fabrizio Romano'nun aktardığına göre; Kanarya, İtalyan ekibi Udinese'de forma giyen Brezilyalı savunma oyuncusu Rodrigo Becao'yu kadrosuna kattı. Kanarya'nın bu transfer için İtalyan ekibine bonuslar dahil olmak üzere 10 milyon euro bonservis bedeli ödeyeceği belirtildi.

 

Fenerbahçe yılın transfer bombasını patlattı! 10 milyon euroluk anlaşma tamam - Resim : 3

Etiketler: Fenerbahçe, transfer