Afrikalı yıldız golcü Fenerbahçe'ye imza atıyor: 139 gol 45 asist!

Transfer sezonunun en hareketli takımları arasında yer alan Fenerbahçe, kadrosuna bir yıldız ismi daha katmak için düğmeye bastı. Kanarya'nın golcü futbolcuyu kısa süre içerisinde kadrosuna katması bekleniyor.

Afrikalı yıldız golcü Fenerbahçe'ye imza atıyor: 139 gol 45 asist!

İsmail Kartal yönetiminde sürdüren Fenerbahçe, gelecek sezon şampiyonluğa ulaşmak için kolları sıvadı. Ryan Kent, Alexander Djiku, Edin Dzeko, Umut Nayır ve Sebastian Szymanski'yi kadrosuna katan Fenerbahçe, hücum hattını güçlendirmek için çalışmalarını sürdürüyor.

Sezon üçüncü hazırlık maçınca Nettçi Bakü ile karşılaşacak sarı-lacivertli ekipte müsabakaya saatler kala sıcak saatler yaşanıyor.

2013-2014 sezonundan bu yana özlemini çektiği Süper Lig şampiyonluğuna ulaşmak için kolları sıvayan Fenerbahçe, Fransız devi Lyon'un golcü ismini gözüne kestirdi.

Akşam'da yer alan habere göre; Kanarya, sezon sonunda mukavelesi sona erecek 30 yaşındaki futbolcuyu cüzi bir bonservis bedeliyle kadrosuna katmak istiyor. Golcü futbolcunun Fenerbahçe'ye transfer olmaya sıcak baktığı kaydedildi.

Fenerbahçe'nin yeni Sportif Direktörü Mario Branco'nun bu transferde görüşmeleri yürüttüğü ifade edilirken Kamerunlu golcünün menajeriyle masaya oturduğu belirtildi.

Daha önce Rennes, Villarreal, Paris FC, Angers, Sochaux ve Lyon formaları giyen Ekambi, 417 resmi karşılaşmada 139 gol atıp 45 asist yaptı.

Kamerun Milli Takımı'nda ise 55 mücadelede forma şansı bulan golcü futbolcu, 13 kez ağları sarstı. Geçen sezon Lyon formasını 38 maçta terleten golcü futbolcu takımına 9 gol 4 asistlik katkı sundu. Golcü futbolcunun transferinin kısa süre içerisinde olumlu olarak neticelenmesi bekleniyor.

 

Afrikalı yıldız golcü Fenerbahçe'ye imza atıyor: 139 gol 45 asist! - Resim : 2

Etiketler: Fenerbahçe, transfer