Beşiktaş'tan Galatasaray'a transfer çalımı! Galatasaray'ın eski golcüsü Beşiktaş'a imza attı!

Şenol Güneş yönetiminde Süper Lig'de şampiyonluğa ulaşmayı hedefleyen Beşiktaş, ezeli rakibi Galatasaray'a Gedson Fernandes'in ardından bir transfer çalımı daha attı.

Beşiktaş'tan Galatasaray'a transfer çalımı! Galatasaray'ın eski golcüsü Beşiktaş'a imza attı!

Beşiktaş, ezeli rakibi Galatasaray'ın eski golcüsünü kadrosuna katarak sarı-kırmızılı rakibine uzun yıllar unutulmayacak bir transfer çalımı attı. Kartal'ın transferi kısa süre içerisinde resmi olarak açıklaması bekleniyor.

Gelecek sezon şampiyonluk ipini göğüslemeyi amaçlayan Beşiktaş, bombayı patlattı. Kartal, ezeli rakibi Galatasaray'ın eski golcüsüyle her konuda anlaşma sağladı. Geçen sezon Galatasaray'ın Portekizli eski yıldızı Gedson Fernandes'i kadrosuna katarak ezeli rakibine tarihi bir transfer çalımı atan Beşiktaş, Portekizli orta saha oyuncusunun ardından sarı-kırmızılı ekibin bir başka eski yıldızıyla daha anlaşma sağladı.

Cenk Tosun'un yaşadığı sakatlık sonrasında yerli golcü golcü arayışına başlayan siyah-beyazlı ekip, golcü transferinde mutlu sona ulaştı.

Transfer döneminin suskun takımları arasında yer alan Şenol Güneş yönetimindeki Beşiktaş, Galatasaray'ın eski golcüsü Halil Dervişoğlu'nu kadrosuna kattı. Kartal, uzun uğraşlar sonucunda milli golcünün transferinde mutlu sona ulaştı.

Sabah'tan Ogün Şahinoğlu'nun haberine göre; Kartal, 23 yaşındaki golcü futbolcuyu kadrosuna kattı. Siyah-beyazlı ekibin Halil Dervişoğlu ile yıllık 20 milyon TL'de 4 yıllık sözleşme imzalayacağı belirtildi.A

Siyah-beyazlı ekibin Halil’i sağlık kontrolü ve resmî sözleşme işlemleri için İstanbul’a davet ettiği kaydedildi. Golcü futbolcunun transferinin kısa süre içerisinde resmi olarak açıklanması bekleniyor.

Daha önce Süper Lig’de Galatasaray’da forma giyen Halil, 15 kez görev yaptığı A Milli Takım’da 6 gol attı. Geçen sezon Championship ekiplerinden Burnley’e kiralanan Halil Dervişoğlu, takımının formasını 9 maçta terletirken 1 gollük katkı sundu.

 

 

Beşiktaş'tan Galatasaray'a transfer çalımı! Galatasaray'ın eski golcüsü Beşiktaş'a imza attı! - Resim : 4