Eski Bakan ve Milletvekili Mehmet Ali Yılmaz'ı kızı evinde ölü buldu

Son Dakika Haberleri... Mehmet Ali Yılmaz'dan kötü haber geldi. Eski Spordan Sorumlu Devlet Bakanı olan Mehmet Ali Yılmaz, İstanbul'un Beşiktaş ilçesindeki evinde ölü hale bulundu. Mehmet Ali Yılmaz'ın ailesi ölümün kalp krizi sebebiyle gerçekleştiğini açıkladı.

Eski Bakan ve Milletvekili Mehmet Ali Yılmaz'ı kızı evinde ölü buldu

Son Dakika Haberleri... Eski Devlet Bakanı, 19. Dönem Trabzon Milletvekili ve Trabzonspor Onursal Başkanı Mehmet Ali Yılmaz, yaşadığı İstanbul Beşiktaş'taki evinde kızı tarafından ölü bulundu. 

Bir dönem Trabzonspor Kulübü Başkanlığı da yapan Mehmet Ali Yılmaz (78) Beşiktaş'taki ikametinde kalp krizinden dolayı öldüğü tespit edildi. 

Cenazesi Adli Tıp Kurumu morguna kaldırıldı

Mehmet Ali Yılmaz'ın cenazesi Adli Tıp Kurumu morguna kaldırıldı.

İlk incelemede, Yılmaz'ın ölümünde şüpheli bir durum tespit edilemediği öğrenildi.

Ölüm haberini alan yakınları ve sevenleri Yılmaz'ın evine geldi.

Ölüm haberini aldıktan sonra Mehmet Ali Yılmaz'ın evine gelen yapımcı Erol Köse, Yılmaz'ın genel sağlık durumunun iyi olduğunu belirterek, “Fıtık ve ağrı için hastaneye gitmişti, başka bir problemi yoktu. Başımız sağ olsun. Adam gibi adamdı. ” ifadelerini kullandı.

Polis, olayla ilgili geniş çaplı soruşturma başlattı.

Mehmet Ali Yılmaz neden öldü?

Mehmet Ali Yılmaz'ın ailesi ölümün kalp krizi sebebiyle gerçekleştiğini açıkladı.

Yılmaz'ın ailesinin açıklaması şöyle;

“En değerli varlığımız, aile büyüğümüz, sevgili babamız, canımız, Tek-Art Holding Yönetim Kurulu Başkanımız, eski Devlet Bakanı, Trabzonspor Onursal Başkanı Mehmet Ali Yılmaz’ı bugün Beşiktaş’taki evinde ailesinin yanında dinlendiği odasında saat 13.00 sıralarında geçirdiği kalp krizi sonucu maalesef kaybettik.

Cenazesi, 26 Nisan 2024 Cuma günü Altunizade Marmara İlahiyat Fakültesi Camii’nde öğle namazına müteakip kılınacak cenaze namazının ardından Karacaahmet aile kabristanlığına defnedilecektir. Bütün sevenlerinin, yakınlarının, dostlarının ve Trabzonspor camiasının başı sağ olsun.”

Eski Bakan ve Milletvekili Mehmet Ali Yılmaz'ı kızı evinde ölü buldu - Resim : 2
Mehmet Ali Yılmaz, Trabzonspor Başkanlığı da yapmıştı.

Bakan Osman Aşkın Bak'tan taziye mesajı

Gençlik ve Spor Bakanı Dr. Osman Aşkın Bak, taziye mesajında şu ifadelere yer verdi:

“49. ve 50. Hükümetlerde Gençlik ve Spordan Sorumlu Devlet Bakanlığı yapmış, uzun süre Trabzonspor Kulübü Başkanlığı’nda bulunmuş, Türk sporuna önemli katkıları olan, Sayın Mehmet Ali Yılmaz’ın vefatını derin bir teessür ile öğrenmiş bulunuyorum. Merhum Mehmet Ali Yılmaz’a Allah'tan rahmet, ailesine, sevenlerine ve tüm spor camiamıza başsağlığı diliyorum.”

Spor camiasından Yılmaz için taziye mesajları

Türk spor camiası merhum Mehmet Ali Yılmaz için taziye mesajları yayımladı.

Kulüplerden yapılan paylaşımlar şöyle:

Türkiye Futbol Federasyonu:

“Gençlik ve Spor Eski Bakanı ve Trabzonspor Onursal Başkanı Mehmet Ali Yılmaz'ın vefat ettiğini derin bir üzüntü ile öğrenmiş bulunuyoruz. Merhum Mehmet Ali Yılmaz'a Allah'tan rahmet; kederli ailesine, yakınlarına ve başta Trabzonspor olmak üzere tüm spor camiasına başsağlığı dileriz.”

Trabzonspor:

“Onursal Başkanımız Mehmet Ali Yılmaz’ı kaybettik. Kulübümüze 1 Lig Şampiyonluğu, 1 Cumhurbaşkanlığı Kupası, 1 Başbakanlık Kupası ve 1 de Türkiye Kupası’nın yanı sıra sayısız başarılar kazandıran Onursal Başkanımız Mehmet Ali Yılmaz’ı kaybettik. Yakınlarının, sevenlerinin, camiamızın ve futbol ailesinin başı sağ olsun.”

Beşiktaş:

“Gençlik ve Spor eski bakanı ve Trabzonspor Kulübü eski başkanlarından Mehmet Ali Yılmaz’ın vefat ettiğini büyük bir üzüntüyle öğrenmiş bulunuyoruz. Mehmet Ali Yılmaz’a Allah’tan rahmet; ailesine, yakınlarına, Trabzonspor Kulübü ve spor camiasına başsağlığı dileriz.”

Fenerbahçe:

“Eski Gençlik ve Spor Bakanı ve Trabzonspor Kulübü eski başkanlarından Mehmet Ali Yılmaz’ın vefat ettiği haberini üzülerek öğrenmiş bulunmaktayız. Merhuma Allah’tan rahmet; yakınlarına, sevenlerine ve spor camiasına başsağlığı dileriz.”

Galatasaray:

“Eski Gençlik ve Spor Bakanı ve Trabzonspor Kulübü'nün eski başkanlarından Mehmet Ali Yılmaz'ın vefat haberini üzüntüyle öğrenmiş bulunmaktayız. Mehmet Ali Yılmaz'a, Allah'tan rahmet; kederli ailesine, sevenlerine ve Türk spor camiasına başsağlığı dileriz.”

Antalyaspor:

“Eski Gençlik ve Spor Bakanlarımızdan, Trabzonspor'un Onursal Başkanı Mehmet Ali Yılmaz'ın vefat haberini büyük bir üzüntü ile öğrenmiş bulunmaktayız. Merhum Mehmet Ali Yılmaz'a Allah'tan rahmet; ailesi, yakınları, Trabzonspor ve Türk spor camiasına başsağlığı dileriz.”

Pendikspor:

“Eski Gençlik ve Spor Bakanlarımızdan, Trabzonspor'un Onursal Başkanı Mehmet Ali Yılmaz'ın vefat haberini büyük bir üzüntü ile öğrendik. Merhuma Allah'tan rahmet; ailesine, yakınlarına, Trabzonspor'a ve Türk spor camiasına başsağlığı dileriz.”

Eyüpspor:

“Eski Gençlik ve Spor Bakanı ve Trabzonspor Kulübü Onursal Başkanı Sayın Mehmet Ali Yılmaz'ın vefatını derin bir üzüntüyle öğrenmiş bulunuyoruz. Merhuma Allah’tan rahmet; kederli ailesi başta olmak üzere tüm sporseverlere başsağlığı diliyoruz.”

Alanyaspor:

“Gençlik ve Spor Eski Bakanı ve Trabzonspor Onursal Başkanı Mehmet Ali Yılmaz'ın vefat ettiğini derin bir üzüntü ile öğrenmiş bulunuyoruz. Merhuma Allah'tan rahmet; ailesine, yakınlarına ve spor camiasına başsağlığı dileriz.”

Başakşehir FK:

“Eski Gençlik ve Spor Bakanı ve Trabzonspor Kulübü'nün eski başkanlarından Mehmet Ali Yılmaz'ın vefat haberini üzüntüyle öğrenmiş bulunmaktayız. Mehmet Ali Yılmaz'a, Yüce Allah'tan rahmet; kederli ailesine, sevenlerine ve Türk spor camiasına başsağlığı dileriz.”

Adana Demirspor:

“Gençlik ve Spor Eski Bakanı ve Trabzonspor Kulübü Eski Başkanlarından Sayın Mehmet Ali Yılmaz’ın vefat ettiğini derin bir üzüntüyle öğrenmiş bulunmaktayız. Merhuma Allah’tan rahmet; ailesine, yakınlarına ve tüm spor camiasına başsağlığı diliyoruz.”

MKE Ankaragücü:

“Gençlik ve Spor eski bakanı ve Trabzonspor Kulübü eski başkanlarından Mehmet Ali Yılmaz’ın vefat haberini derin bir üzüntüyle öğrenmiş bulunuyoruz. Mehmet Ali Yılmaz’a Allah’tan rahmet; ailesine, sevenlerine ve Trabzonspor camiasına başsağlığı dileriz.”

Gaziantep FK

“Eski Gençlik ve Spor Bakanı ve Trabzonspor Kulübü eski başkanlarından Mehmet Ali Yılmaz'ın vefat haberini derin bir üzüntüyle öğrenmiş bulunmaktayız. Merhum Mehmet Ali Yılmaz'a, Yüce Allah'tan rahmet; ailesine, sevenlerine ve spor camiasına başsağlığı dileriz.”

Fatih Karagümrük:

“Değerli büyüğümüz, Gençlik ve Spor Eski Bakanı ve Trabzonspor Onursal Başkanı Sayın Mehmet Ali Yılmaz'ın vefat ettiğini derin bir üzüntü ile öğrenmiş bulunuyoruz. Merhum Mehmet Ali Yılmaz'a Allah'tan rahmet; kederli ailesine, yakınlarına ve tüm spor camiasına başsağlığı dileriz.”


Mehmet Ali Yılmaz haberleri için tıklayınız.