Duşakabin camında bu formülü kullan su lekesi ve ovalama derdinden kurtul. Işık hızında aradığınız parlaklığa kavuşun…

Banyoda en çok kullanılan alanlardan birisi duşakabindir. Bu sebeple de temizliği büyük önem taşır. Sadece 2 malzemeyle duşakabin camlarını pırıl pırıl parlatabilecek ve su lekelerini yok edebileceksiniz. İşte o formül...

Duşakabin camında bu formülü kullan su lekesi ve ovalama derdinden kurtul. Işık hızında aradığınız parlaklığa kavuşun…

Temizlik, her yaşam alanı için olmaz olmazdır. Temiz ve iç ferahlatan bir evde oturmanın keyfi her daim bir başkadır. Evin belirli bölgeleri temizlik konusunda biraz daha hassas olabiliyor. Bu alanlardan biri de banyodur. Özellikle banyoda bulunan duşakabinlerde oluşan inatçı su lekeleri hiçbir zaman eksik olmaz. Onu geçirmek için birçok yönteme başvururuz. 

Duşakabin temizliği sağlamak adına birçok ürün alırız. Ancak ne yazık ki bu ürünler olumlu sonuç vermez. Üstelik kiri ve su lekesini temizlemek için kas gücü sarf ederiz. Ne kadar ovalasak da o lekeler bir türlü çıkmaz. Ancak sizler için derlediğimiz bu hayat kurtaran yöntemle duşakabininiz yeni gibi olacak. Üstelik her evde bulunan bu malzeme iş görüyor!

İşte duşakabin camlarını pırıl pırıl yapan yöntem…

Duşakabin camında bu formülü kullan su lekesi ve ovalama derdinden kurtul. Işık hızında aradığınız parlaklığa kavuşun… - Resim : 2

SİRKE VE SODA

Duşakabin temizliği ev hanımlarının belki de en titiz davrandığı noktalardan biridir. Birçok ürünle ve ovalama derdine bu yöntem artık son veriyor. Her evde bulunan bu malzemelerle duşakabin lekelerini jet hızıyla geçirip parlatabileceksiniz. Duşakabindeki inatçı lekeleri yok etmek ve temiz bir görünüm elde etmek adına tek yapmanız gereken bu 2 malzemeyi dökmek!

Öncelikle lekeli bölgelere sirkeyi dökün. Ardından sirkenin üzerine sodayı dökün. Yaklaşık 15 dakika boyunca sirke ile sodanın kirlere yapışmasını bekleyin. Süre sonunda bir fırça yardımıyla bölgeyi iyice fırçalamaya başlayın. Ardından duşakabininizi ılık suyla durulayın. Ayrıca duşakabindeki inatçı lekeleri yok etmek için vazelin de kullanabilirsiniz. Vazelinle temizlenen bir duşakabinin ışıl ışıl parladığını gözlemleyebilirsiniz.

Etiketler: temizlik, etkin temizlik