Kireç Ve Tortuları Yok Ediyor. Kötü Koku Sorununu Ortadan Kaldırıyor

Bu doğal karışımlar, klozetlerdeki sarı lekeleri, tortuları ve kireç birikintilerini etkili bir şekilde temizler. Aynı zamanda kötü kokuları da giderirler. Doğal temizlik yöntemleri kullanmak, evimizin hijyenini korurken çevreye duyarlı bir yaklaşımı da destekler. İşte o doğal yöntem hakkında detaylar...

Kireç Ve Tortuları Yok Ediyor. Kötü Koku Sorununu Ortadan Kaldırıyor

Evimizdeki en önemli hijyenik bölgelerden biri olan klozetler, zamanla sarı lekeler, tortular ve kireç birikintileri gibi sorunlarla karşılaşabiliyor. Bu tür sorunlar hem kötü kokulara yol açabilir hem de hijyen konusunda sorun yaratabilir. Ancak şanslıyız ki, bu problemleri çözmek için doğal yöntemler bulunuyor. Bu yöntem ile tüm sorunlarınıza çözüm elde edebilirsiniz. İşte detaylar....

İşte klozetlerdeki sarı lekeleri yok etmek için üç doğal karışım:

 

 

1. Limon Suyu ve Sirke Karışımı
Limon suyu ve sirke, klozet temizliği için harika bir kombinasyondur. Bir su bardağı limon suyu ve bir su bardağı sirkeyi karıştırın. Karışımı klozetin içine dökün ve birkaç saat bekletin. Sonra fırça ile temizleyin ve durulayın.

2. Kabartma Tozu ve Sirke Karışımı
İhtiyacınız olan iki madde var ve bunlar halihazırda evinizde bulunuyor. Karbonat ve sirke.

1 bardak sirke ve 1 kaşık karbonat kullanmak yeterli.

 Kireç Ve Tortuları Yok Ediyor. Kötü Koku Sorununu Ortadan Kaldırıyor - Resim : 2

Bir bardak sirkeyi 40 dereceye kadar ısıtın. İçine bir yemek kaşığı karbonat ekleyip karıştırın.

Karbonatlı sirkeli tuvalet temizleyici karışımı klozetin iç kısımlarına denk gelecek şekilde dökün. Dilerseniz sprey şişe ile iyice dağıtabilirsiniz. Klozetin kapağını kapatın ve 1-2 saat bekletin. Süre bitiminde birkaç kez sifonu arka arkaya çekin.

3. Boraks, Limon Suyu ve Su Karışımı
Boraks, doğal bir temizleyici maddedir ve klozet temizliğinde de kullanılabilir. Bir çay bardağı boraks, yarım su bardağı limon suyu ve yarım su bardağı suyu karıştırın. Karışımı klozetin içine dökün ve birkaç saat bekletin. Sonra fırça ile temizleyin ve durulayın.