Akbank kartı olanlar için müjdeli haber! 2 bin TL hesaplara aktarılıyor bile..

Akbank, kart sahiplerini sevindirecek yeni bir kampanya başlattı. Bu kampanyaya katılan kart sahipleri, 31 Ağustos tarihine kadar başvuruda bulunanlar arasından seçilenlere hesaplarına geri ödemesiz 2 bin lira yatırılacak. Akbank'ın kart sahiplerine özel olarak düzenlediği bu kampanya ile ilgili detaylar haberimizde...

Akbank kartı olanlar için müjdeli haber! 2 bin TL hesaplara aktarılıyor bile..

Akbank, Ağustos ayının son kampanyasıyla müşterilerini sevindirdi. Banka, yeni kampanyası çerçevesinde kart sahiplerine geri ödemesiz 2 TL hediye sunacağını duyurdu. İşte detaylar...

 

Bu ilk defa Axess kart başvurusu yapan müşteriler market, giyim ve elektronik alanlarında yapacaklar her 1.500 TL ve üzerindeki harcamalarına 250 TL toplam 2.000 TL chip-para hediyesi alabilecek.

Akbank kartı olanlar için müjdeli haber! 2 bin TL hesaplara aktarılıyor bile.. - Resim : 2

AKBANK KAMPANYA DETAYLARI

Bankanın başlattığı yeni kampanya kapsamında, Akbank bireysel kredi kartı olmayan ve 31 Ağustos 2023 tarihine kadar ilk defa Axess kart başvurusunda bulunanlara geri ödemesiz 2 bin TL verilecek. Kampanyaya katılmak isteyenler Juzdan, Akbank Mobil veya SMS üzerinden katılım sağlayabilecek.

 

Kampanyaya SMS üzerinden katılmak isteyenler "ODUL" yazıp 4566'ya mesaj gönderdikten sonra kredi kartı çıkarmaları durumunda katılım sağlamış olacaklar.