Bankalar herkese bu yöntemle herkese kredi verecek! Kredi notunu füze gibi uçuracak yöntem! Bankalar havada karada kredi verecek

Bankalardan kırmızı çizgi yiyen ve kredi çıkmayanlara müjde! Tek bir yöntemle kredi notunuz füze gibi uçacak. Başvurduğunuz her banka anında kredini başvurunuzu onaylayacak. Kimler kredi alabilecek? Haberin detayında..

Bankalar herkese bu yöntemle herkese kredi verecek! Kredi notunu füze gibi uçuracak yöntem! Bankalar havada karada kredi verecek

Kredi almakta zorlanıyorsanız yapmanız gerekenler çok basit. Kredi notunuzu yükseltin ve saniyeler içinde istediğiniz bankadan kredi çekin. Üstelik çok basit bazı yöntemleri kullanmanız yeterli. Bankalar müşterilerimin profilini her zaman düzenli şekilde tutar.

Bankalar profillere göre müşterilere kredi verip vermemeye karar verirler. Bir müşterinin adımları bankadaki puanlarına yansır. Örneğin düzenli ödeme yapan bir müşterinin puanı her zaman artar. Eğer ödemeleri düzensiz ise bu da puanını olumsuz etkiler. Krediler ise müşterinin puanına göre verilir.

PUANINIZ KREDİ ÇEKME İHTİMALİNİZİ ETKİLİYOR

Kredi borcu ve kredi borçları başta olmak üzere tüm vergilendirilmiş borçların ödeme düzeni kişinin siciline kayıt edilir. Sicile kayıt edilen bu durum ise bankanın kredi isteyen müşterisine karşı uygulayacağı tutumu etkiler. Yani finansal verileriniz ileride kredi çekme işlemlerinizde karşınıza çıkar.

Düzenli ödeme yapmayan, borcu biriken kişiler genelde bankaların kara listesindedir. Tam tersine ödemelerini düzenli yapanlar ise sicili düzgün olduğu için kredi çekerken zorlanmaz.

Peki bankalardan nasıl kolay kredi çekilir? Sicilin düzgün olması, kredi puanının artması için neler yapılabilir? İşte merak edilen tüm soruların yanıtı…

Bankalar herkese bu yöntemle herkese kredi verecek! Kredi notunu füze gibi uçuracak yöntem! Bankalar havada karada kredi verecek - Resim : 1

KREDİ PUANI NASIL YÜKSELİR?

Eğer herhangi bir ödemenizi 3 dönemden fazla geciktirirseniz banka ilk olarak sizi idari takibe alır. Ardından ise yasal takibe geçer. Ödeyemediğiniz borçlarınız olduğu takdirde kesinlikle bankanızla iletişimde olun. Sizi aradıklarında telefonlarına yanıt verin ve ortak bir paydada buluşmak için çaba gösterin. Borcunuzu ödemek için uygun bir plan çıkartın.

Bir müşterinin kredi notunu en çok düzenli ödemeler yapması etkiler. Kredi notunun yükselmesi için bankaya olan borcun günü gününe yatırılması gerekir. Bir gün bile geciktirmek müşterinin kredi notunu olumsuz yönde etkiler.

Etiketler: kredi, banka