Ziraat Bankası Harcadıkça Kazandırıyor! Başvuranın Hesabına Toplamda 200 TL Yatırılacak

Ziraat Bankası Bankkart POS üzerinden yapılacak 200 TL ve üzeri alışverişlerinize 200 TL değerinde Bankkart lira kazandıracak. Bankanın kampanyası belirli bir süreye kadar geçerli olacak. Katılım sms yolu ile sağlanabilecek. Detaylar haberimizde…

Ziraat Bankası Harcadıkça Kazandırıyor! Başvuranın Hesabına Toplamda 200 TL Yatırılacak

Ziraat Bankası resmi internet sitesi üzerinden Bank Kart Lira Kazan kampanyasını duyurdu. Ziraat Bankkart anlaşmalı farklı sektörlerde yapılacak alışverişler Bank kart lira kazandıracak. Süreç 31 Temmuz tarihine kadar devam edecek. Katılımlar bankkart mobil ya da sms yoluyla sağlanabilecek.

Hangi Harcamalar Geçerli Olacak?

Ziraat Bankasının bankkart anlaşmalı sektörler için sunduğu kampanyanın detayları belli oldu. Market harcamaları, kafe, restoran, ayakkabı, giyim ve aksesuar harcamaları için toplamda 200 TL bankkart lira verecek. Tek seferde yapılacak 200 TL ve üzeri her alışveriş 20 TL kazandırıyor. Yapılacak diğer alışverişlerle toplamda 200 TL kazanma fırsatı sunuluyor. Sunulan fırsattan yararlanmak isteyenlerin Bankkart POS'u üzerinden işlemi yapması gerekiyor.

Bank Kart Lira Kazan Kampanyasından Nasıl Yararlanılır?

Ziraat Bankası Harcadıkça Kazandırıyor! Başvuranın Hesabına Toplamda 200 TL Yatırılacak - Resim : 1

Ziraat Bankasının müşterilerine özel sunduğu bankart lira kampanyasından yararlanabilmek için kampanya tarihleri arasında işlemin uygulanması gerekiyor. Kişinin Ziraat bank kart müşterisi olması, uygulamayı cep telefonuna indirmesi ve uygulama içerisinden kampanyaya katılım sağlaması gerekiyor. Talep edildiğinde sms yolu ile de kampanyaya katılım sağlanabilecek. Aynı gün içerisinde yapılacak harcamalarda yalnızca ilki kampanya kapsamında değerlendirilecek.

Bank Kart Lira Kazan Kampanyasına Nasıl Başvurulur!

Ziraat Bankası Harcadıkça Kazan kampanyasına katılabilmek için Ziraat banka uygulaması cep telefonuna indirilmelidir. uygulama içerisindeyken "kampanyaya katıl" butonu ile kayıt işlemi sağlanmalı ve ardından alışveriş yapılmaya başlanmalıdır. Sms yoluyla kayıt oluşturabilmek için cep telefonunun mesaj kısmına KAZAN200 yazıp 4757'ye kısa mesaj olarak gönderilebilir.

Bank Kart Lira Kazan Kampanyası Detayları Belli Oldu!

Ziraat Bankası'nın kampanyası müşterilere 200 TL Bank kart lira kazandırıyor. Kampanyanın detayları belli oldu.

●       Peşin ya da taksitli alışverişler kampanya kapsamında değerlendirilecek.

●       Kredi kartı ya da banka kartı ile yapılacak alışverişler kayıt altına alınacak.

●       Her müşteri en fazla 200 TL Bank kart lira kazanabilecek

●       İptal ya da iade işlemlerinde kazanılan Bank kart liralar geri alınacak

●       Karta para yükleme işlemleri ya da borç ödeme işlemleri kampanya dahilinde kabul edilmiyor

●       Ziraat Bankası kampanya üzerinde değişiklik yapma ya da durdurma hakkını kendinde saklı tutar

Etiketler: ziraat bankası