Ziraat Bankası Ankara'da uygun fiyatlı dükkan ve daire satışına başladı! Kamu bankası hem daire hem de dükkan fiyatını 420 bin TL olarak duyurdu!

Önde gelen kamu bankalarımızdan olan Ziraat Bankası, Ankara ilinde uygun fiyatlı daire ve dükkan arayışı içerisinde olan tüketiciler ve yatırımcılar için yeni ihaleler düzenlediğini duyurdu. İşte Ziraat Bankası’nın yeni ihalelerine ilişkin bilinmesi gereken ayrıntılar…

Ziraat Bankası Ankara'da uygun fiyatlı dükkan ve daire satışına başladı! Kamu bankası hem daire hem de dükkan fiyatını 420 bin TL olarak duyurdu!

Ziraat Bankası anlaşmaya varmış olduğu e- ihale platformu Intengo üzerinden 3 yeni ihale düzenlediğini duyurdu. Banka ihaleler kapsamında satışa sunmuş olduğu gayrimenkullere ilişkin ayrıntılı bilgileri kamuoyu ile paylaştı.

ZİRAAT BANKASI’NDAN ANKARA MAMAK’TA SATILIK DÜKKAN İLANI!

Ziraat Bankası Intengo üzerinden düzenlemiş olduğu ilk ihale kapsamında Ankara ilinin Mamak ilçesinde bulunan bir dükkanı satışa çıkardığını bildirdi. İcralık dükkanın Ankara ilinin Mamak ilçesinin Durali Kılıç Mahallesi’nde olduğunu belirten kamu bankası, gayrimenkulün toplam kullanım alanının 70 metrekare olduğunu açıkladı.

Ziraat Bankası Mamak’ta bulunan icralık dairenin ihalesi için belirlemiş olduğu başlangıç bedelini 420 bin TL, ihaleye katılabilmek için yatırılması gereken teminat bedelini ise 25 bin 200 TL olarak belirledi.

ZİRAAT BANKASI’NDAN ANKARA ALTINDAĞ’DA SATILIK DAİRE İLANI!

Ziraat Bankası Ankara'da uygun fiyatlı dükkan ve daire satışına başladı! Kamu bankası hem daire hem de dükkan fiyatını 420 bin TL olarak duyurdu! - Resim : 1

Ziraat Bankası’nın Intengo üzerinden düzenlemiş olduğu ikinci ihaleye konu olan gayrimenkulün, daire vasıflı olduğu öğrenildi. Banka Ankara ilinin Altındağ ilçesinde bulunan icralık daireye ilişkin ayrıntıları kamuoyu ile paylaştı.

Ziraat Bankası Altındağ ilçesinin Gültepe Mahallesi’nde bulunan icralık dairenin krediye uygun bir biçimde satışa sunulduğunu belirtti. Dairenin ısınma tipini kombi olarak açıklayan kamu bankası, dairenin ikinci katta bulunduğunu ve oda sayısının 3+1 olduğunu bildirdi. Banka, toplam kullanım alanı 96 metrekare olarak ölçülmüş olan icralık dairenin için ihale başlangıç bedelini 420 bin TL, ihaleye katılarak fiyat teklifi verebilmek için yatırılması gereken teminat bedelini ise 25 bin 200 TL olarak açıkladı.

ZİRAAT BANKASIN’NDAN ANKARA AKYURT’TA SATILIK DÜKKAN İLANI!

Ziraat Bankası’nın Intengo üzerinden düzenlemiş olduğu üçüncü ihaleye konu olan gayrimenkulün, dükkan vasıflı olduğu öğrenildi. Banka Ankara ilinin Akyurt ilçesinde bulunan icralık dükkana ilişkin ayrıntıları kamuoyu ile paylaştı. 

Ziraat Bankası Akyurt ilçesinin Beyazıt Mahallesi’nde bulunan icralık dükkanın krediye uygun bir biçimde satışa sunulduğunu belirtti. Dükkanın ısınma tipini kombi olarak açıklayan kamu bankası, dükkanın zemin katta bulunduğunu ve oda sayısının 1 olduğunu bildirdi. Banka, toplam kullanım alanı 550 metrekare olarak ölçülmüş olan icralık dükkan için ihale başlangıç bedelini 1 milyon 221 bin 875 TL, ihaleye katılarak fiyat teklifi verebilmek için yatırılması gereken teminat bedelini ise 73 bin 313 TL olarak açıkladı.