Ahu Tuğba ABD'de kaza yaptı, yoğun bakımda! Gelen telefonla çılgına dönüp direksiyona geçti

Bir süredir kızıyla birlikte Amerika'da yaşamını sürdüren Yeşilçam oyuncusu Ahu Tuğba (68) Los Angeles'ta bir trafik kazası geçirdi. Kazada yaralanan Ahu Tuğba 8 saat süren ameliyatın ardından yoğun bakıma alındı.

Ahu Tuğba ABD'de kaza yaptı, yoğun bakımda! Gelen telefonla çılgına dönüp direksiyona geçti

Amerika’da kızıyla birlikte yaşayan Yeşilçam oyuncusu Ahu Tuğba, Los Angeles'ta trafik kazası geçirdi. Kaza sonucu kaburgalarında kırıklar tespit edilen Ahu Tuğba hastaneye kaldırıldı. Kazada yaralanan Ahu Tuğba’nın ameliyatı 8 saatten fazla sürdü. 

Ahu Tuğba’nın sağlık durumu

Ahu Tuğba’nın Instagram hesabından yapılan açıklamada, “8 saatin üzerinde ameliyatı geçti. Duanızı eksik etmeyin.” denildi.

Ameliyat sonrası yoğun bakıma alınan Ahu Tuğba'nın durumunun stabil olduğu ve tedavisine devam edildiği öğrenildi.

Telefon görüşmesi sonrası direksiyon başına geçti iddiası

İddiaya göre, Ahu Tuğba’nın Türkiye’den gelen bir telefon görüşmesi sonucu öfkeyle direksiyon başına geçti. Telefonda aldığı haberin ise “İmar affı geçersiz. Eviniz yıkılıyor, yerine yol yapılacak” olduğu öne sürüldü.

Kızıyla birlikte ABD’de yaşıyor

Ahu Tuğba, kızı Anjelik Calvin ile uzun bir süredir Amerika’da yaşıyor. Tuğba’nın kızı Calvin ise 2019 yılından bu yana ABD’de özel harekat polisi olarak görev yapıyor.

2022 yılında ABD'nin Florida eyaletini vuran ve 100'e yakın kişinin hayatını kaybettiği Ian kasırgasının mağduru olmuştu. Tuğba, afette evini ve arabasını kaybetti.

Ahu Tuğba ABD'de kaza yaptı, yoğun bakımda! Gelen telefonla çılgına dönüp direksiyona geçti - Resim : 1
Ahu Tuğba ve kızı Anjelik Calvin