Yargı'nın Tolga'sı Emir Özden kimdir, kaç yaşında? Yargı'nın Tolgası'nı kim oynuyor? Tolga'nın mesleği ne, boyu ve kilosu kaç?

Emir Özden, Yargı dizisinin Tolga karakterini canlandıran genç ve başarılı bir oyuncudur. Emir Özden kimdir, kaç yaşında, nereli ve hangi dizilerde oynadı gibi soruların cevaplarını sizin için araştırdım. Emir Özden, Yargı dizisinin Tolga karakterini canlandıran genç ve başarılı bir oyuncudur. Emir Özden kimdir, kaç yaşında, nereli ve hangi dizilerde oynadı gibi soruların cevapları haberimizde.. 

Yargı'nın Tolga'sı Emir Özden kimdir, kaç yaşında? Yargı'nın Tolgası'nı kim oynuyor? Tolga'nın mesleği ne, boyu ve kilosu kaç?

Emir Özden, Yargı dizisinin Tolga karakterini canlandıran genç ve başarılı bir oyuncudur. Emir Özden kimdir, kaç yaşında, nereli ve hangi dizilerde oynadı gibi soruların cevapları haberimizde.. 

Yargı dizisi Tolga kimdir? Tolga karakterini kim canlandırıyor?

Yargı dizisinin Tolga karakterini Emir Özden canlandırmaktadır.

Yargı'nın Tolga'sı Emir Özden kimdir, kaç yaşında? Yargı'nın Tolgası'nı kim oynuyor? Tolga'nın mesleği ne, boyu ve kilosu kaç? - Resim : 1

Emir Özden kimdir?

Emir Özden, 21 Ekim 1996 yılında İstanbul’da doğan bir tiyatro ve dizi oyuncusudur. Adıgüzel Güzel Sanatlar Lisesi ve Kadir Has Üniversitesi Tiyatro Bölümü mezunudur. 2012 yılında Bir Zamanlar Osmanlı dizisiyle televizyona adım atmıştır. Masumlar Apartmanı, Çukur, Kuzgun, Şahsiyet, Kalp Atışı gibi dizilerde rol almıştır. Yargı dizisinde ise yeni mezun bir hukukçu olan Tolga karakterini canlandırmaktadır.

 Emir Özden'in hayat hikayesi

 Emir Özden 21 Ekim 1996 yılında İstanbul’da doğmuştur . Adıgüzel Güzel Sanatlar Lisesi Tiyatro Bölümünde eğitimini tamamlamasının ardından Kadir Has Üniversitesi Tiyatro Bölümünde eğitimine devam etmiştir . Tiyatro tutkusu küçük yaşlarda başlayan Emir Özden, çeşitli tiyatro topluluklarıyla sahne almıştır. Ayrıca kamera karşısına da geçen Emir Özden, 2012 yılında Bir Zamanlar Osmanlı dizisiyle televizyona adım atmıştır. Daha sonra Masumlar Apartmanı, Çukur, Kuzgun, Şahsiyet, Kalp Atışı gibi dizilerde rol almıştır. Bu dizilerde canlandırdığı karakterlerle izleyicilerin beğenisini kazanan Emir Özden, şimdilerde ise Yargı dizisinde Tolga karakterini canlandırmaktadır. Tolga, amacı iyi bir avukat olmak olan, çekingen ama ilkeli ve çalışkan biridir. Ceylin’in yanında çalışmaktadır.

Yargı'nın Tolga'sı Emir Özden kimdir, kaç yaşında? Yargı'nın Tolgası'nı kim oynuyor? Tolga'nın mesleği ne, boyu ve kilosu kaç? - Resim : 2

Emir Özden’in boyu 1.68 metre, kilosu ise 61 kilogramdır. Burcu ise Terazi’dir. Emir Özden’in hayatı ve kariyeri hakkında daha fazla bilgi için [bu link] veya [bu link]i ziyaret edebilirsiniz. Yargı dizisinin bölümleri, fragmanları, özel klipleri ve haberleri için ise [bu link]e göz atabilirsiniz.

 

Emir Özden kimdir?

Emir Özden, Yargı dizisinin Tolga karakterini canlandıran genç ve başarılı bir oyuncudur.

Emir Özden kaç yaşında?

Emir Özden, 21 Ekim 1996 yılında doğmuştur.

Emir Özden nereli?

Emir Özden, İstanbul doğumludur.

Emir Özden hangi dizilerde oynadı?

Emir Özden, Bir Zamanlar Osmanlı, Masumlar Apartmanı, Çukur, Kuzgun, Şahsiyet, Kalp Atışı gibi dizilerde rol almıştır.

Emir Özden’in boyu ve kilosu kaç?

Emir Özden’in boyu 1.68 metre, kilosu ise 61 kilogramdır.

 

Etiketler: emir özden, yargı, kimdir, atv