Fatih Altaylı’dan Özgür Özel’e ‘Taha Hüseyin Karagöz’ tepkisi! Soylu’ya tek kelime edemeyiz

Fatih Altaylı, CHP Genel Başkanı Özgür Özel'in iktidara yakın Taha Hüseyin Karagöz isimli kişiyle görüşmesine dair tepki gösterdi. Fatih Altaylı, "“Bundan böyle her türlü tip ile mebzul miktarda fotoğrafı çıkan Süleyman Soylu’ya tek kelime edemeyiz.” dedi. 

Fatih Altaylı’dan Özgür Özel’e ‘Taha Hüseyin Karagöz’ tepkisi! Soylu’ya tek kelime edemeyiz

Gazeteci yazar Fatih Altaylı, CHP lideri Genel Başkanı Özgür Özel’in Taha Hüseyin Karagöz ile fotoğraf vermesine tepki gösterdi. 

O da çıkıp “Kapıya geleni nasıl çevirseydik” diyebilir

“Deve dikeni” başlıklı yazısında Özgür Özel’e tepki gösteren Fatih Altaylı, “Bundan böyle her türlü tip ile mebzul miktarda fotoğrafı çıkan Süleyman Soylu’ya tek kelime edemeyiz. O da çıkıp “Kapıya geleni nasıl çevirseydik” diyebilir. Her siyasetçi bilmeli ki, mesele bazen kapıdan çevirebilmektir. Karşı mahalleden olduğu için değil!” dedi. 

Fatih Altaylı’dan Özgür Özel’e ‘Taha Hüseyin Karagöz’ tepkisi! Soylu’ya tek kelime edemeyiz - Resim : 1

İsmail Saymaz’a da ayak üstü davetiye vermiş

Taha Hüseyin Karagöz hakkında İsmail Saymaz’ın kendisini aradığını söyleyen Fatih Altaylı, aralarındaki görüşmeyi de aktardı. 

Artık düğün kulislerini İsmail Saymaz’dan dinleriz

Gazeteci Fatih Altaylı, “Dün İsmail Saymaz aradı.“Abi, bu çocuk çok enteresan bir çocukmuş” dedi. “Hangi çocuk” dedim. “Taha Hüseyin Karagöz miydi adı, o işte” “Ne oldu?” diye sordum. “Ben bu adamı hiç tanınmam, Hayatımda görmüşlüğüm yok, elini sıkmışlığım yok. Dün havalimanında karşılaştık. Hemen yanıma geldi. Düğünüm var bekliyorum diye elime bir davetiye sıkıştırdı gitti” dedi. Güldüm “Gider bir Cumhuriyet takarsın artık” dedim. Anladığım kadarı ile bu bey kalabalık bir düğün yapıyor. Tanıdık tanımadık herkesi davet ediyor. Bu tam da yeni nesil gazeteci adı altında güç simsarlığına soyunmaya çalışan tiplerin yapacağı iş. Acaba Cumhurbaşkanı Erdoğan’a da davetiye verme bahanesi ile gitti mi, Erdoğan kendisi ile görüştü mü? Verdi ise acaba nikah şahitlerinden biri Erdoğan, diğeri Özgür Özel olur mu! Bahçeli de buna bozulur mu! Artık düğün kulislerini İsmail Saymaz’dan dinleriz.” dedi.