MrBeast'in doğum gününde büyük sürpriz: 26 adet Tesla dağıtıyor! Çekilişe nasıl katılabilirsiniz?

Dünyaca ünlü YouTuber MrBeast, 26. doğum gününe özel olarak muhteşem bir jestle karşımızda! Tam 26 Tesla aracı hediye etme kararı alan MrBeast, hayranlarını heyecanlandırdı. Çekiliş şartlarını da açıklayan MrBeast, bu özel etkinlik için heyecanla beklenen detayları paylaştı. Takipçileri, bu benzersiz fırsatı kaçırmamak için sabırsızlıkla çekilişe katılımı bekliyor.

MrBeast'in doğum gününde büyük sürpriz: 26 adet Tesla dağıtıyor! Çekilişe nasıl katılabilirsiniz?

MrBeast, YouTube platformunda çektiği videolarla daima gündemde olan önemli bir figür. Videolarında takipçilerine ve konuklarına büyük para ödülleri ve hediyeler dağıtarak dikkatleri üzerine çekiyor. Yaptığı yarışmalar ve hayır işleriyle tanınan MrBeast, geniş bir hayran kitlesi tarafından seviliyor ve takip ediliyor.

MrBeast çekilişle 26 adet Tesla hediye edecek

Bu sefer kendi doğum gününe özel bir sürprizle karşımıza çıkan dünyaca ünlü YouTuber, 26. yaş gününde takipçilerine 26 adet Tesla hediye edeceğini duyurdu. Bu özel hediye paketinde 25 adet Model 3 ve 1 adet Cybertruck bulunacak. Hayranlarına yönelik bu cömert jestiyle MrBeast, bir kez daha gündemde yerini sağlamlaştıracak gibi görünüyor.

Dünyaca ünlü YouTuber MrBeast olarak tanınan Jimmy Donaldson, dün (7 Mayıs) 26 yaşına girdiğini Instagram hesabı üzerinden duyurdu. Instagram'da yaptığı paylaşımda, yaş gününe özel olarak takipçilerine 26 adet Tesla araç veya bu araçların nakit değeri kadar tutarı hediye edeceğini açıkladı. Bu cömert jestiyle MrBeast, hayranlarını bir kez daha şaşırttı.

 
 
 
 
 
Bu gönderiyi Instagram'da gör
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

MrBeast (@mrbeast)'in paylaştığı bir gönderi

Tesla hediye çekilişine katılma şartları neler?

Bu 26 kişiden biri olmak isteyenlerin belirli şartları yerine getirmesi gerekiyor. Ancak bu şartlar herhangi bir Instagram çekilişiyle birebir aynı. MrBeast'i takip etmek, paylaşılan gönderiye yorum yapmak ve iki arkadaşınızı etiketlemek ve gönderiyi beğenmek yeterli oluyor.

Bu şartları gerçekleştirmiş olsanız da Tesla kazanabilmek için bazı koşulları da sağlıyor olmanız gerekiyor. Bunlardan biri, Birleşik Krallık, ABD, Kanada, Avustralya, Şili, Fransa, Almanya, Japonya, Güney Kore, Meksika veya Hindistan'da ikamet etmeniz gerekiyor.

Çekiliş sonuçları 14 Mayıs'ta açıklanacak

Çekilişe katılım için son tarih 10 Mayıs Cuma günü. Kazananlar ise 14 Mayıs'ta açıklanacak.