Yargı dizisinin Nil 'i Müge Bayramoğlu kimdir, kaç yaşında? Yargı dizisinde Nil'i kim oynuyor? Nil'in mesleği ne, boyu ve kilosu kaç?

Yargı dizisinde Nil karakterini canlandıran Müge Bayramoğlu, dansçı, tiyatro, sinema ve dizi oyuncusudur. 6 Eylül 1992 tarihinde Bursa’da doğan Bayramoğlu, Mimar Sinan Üniversitesi Devlet Konservatuarı mezunudur. 2009 yılından beri İstanbul Devlet Opera ve Balesi’nde görev almaktadır. Afife Jale Tiyatrosu’nda da eğitim alan güzel oyuncu, birçok film ve dizide rol almıştır.

Yargı dizisinin Nil 'i Müge Bayramoğlu kimdir, kaç yaşında? Yargı dizisinde Nil'i kim oynuyor? Nil'in mesleği ne, boyu ve kilosu kaç?

Yargı dizisi, 2023 yılında Kanal D ekranlarında izleyiciyle buluşan bir hukuk dramasıdır. Dizinin başrollerinde Kenan İmirzalıoğlu, Bergüzar Korel, Engin Altan Düzyatan, Cansu Dere ve Müge Bayramoğlu yer almaktadır. Dizide, adalet arayışında olan bir savcı, bir avukat, bir polis ve bir gazetecinin hikayesi anlatılmaktadır.

Dizide Nil karakterini canlandıran Müge Bayramoğlu, izleyicilerin merak ettiği isimlerden biridir. Peki, Yargı dizisinin Nil 'i Müge Bayramoğlu kimdir, kaç yaşında? Yargı dizisinde Nil'i kim oynuyor? Nil'in mesleği ne, boyu ve kilosu kaç? Müge Bayramoğlu’nun hayatı nasıldır? İşte Müge Bayramoğlu’nun biyografisi…

Yargı dizisinin Nil 'i Müge Bayramoğlu kimdir, kaç yaşında? Yargı dizisinde Nil'i kim oynuyor? Nil'in mesleği ne, boyu ve kilosu kaç? - Resim : 1

Müge Bayramoğlu kaç yaşındadır?

Müge Bayramoğlu, 6 Eylül 1992 doğumludur ve 31 yaşındadır.

Müge Bayramoğlu nerelidir?

Müge Bayramoğlu, Bursa doğumludur.

Müge Bayramoğlu hangi dizilerde oynamıştır?

Müge Bayramoğlu, Pis Yedili, Emanet, O Hayat Benim, Koca Koca Yalanlar, Aşk Zamanı, Çıplak ve Sarmaşık Zamanı gibi dizilerde oynamıştır.

Müge Bayramoğlu kiminle evlidir?

Müge Bayramoğlu, Sinan Payaslıoğlu ile evlidir.

Müge Bayramoğlu Kimdir?

Müge Bayramoğlu, 6 Eylül 1992 tarihinde Bursa’da dünyaya gelmiştir. Küçükken haber spikeri olmak isteyen Bayramoğlu, Mimar Sinan Üniversitesi Devlet Konservatuarı bölümünü bitirmiştir. Uygulamalı oyunculuk eğitimi de alan Bayramoğlu, Plato Meslek Yüksek Okulu Görsel iletişim bölümünden mezun olmuştur.

Müge Bayramoğlu’nun Kariyeri

Müge Bayramoğlu, 2009 yılından beri İstanbul Devlet Opera ve Balesi’nde görev almaktadır. Afife Jale Tiyatrosu’nda da eğitim alan güzel oyuncu, tiyatro oyunculuğu yanı sıra 2011 yılından itibaren Pis Yedili, Emanet, Boşa Giden Her Şey, O Hayat Benim, Koca Koca Yalanlar, Aşk Zamanı ve Çıplak gibi birçok film dizide rol almıştır.

Yargı dizisinin Nil 'i Müge Bayramoğlu kimdir, kaç yaşında? Yargı dizisinde Nil'i kim oynuyor? Nil'in mesleği ne, boyu ve kilosu kaç? - Resim : 2

Müge Bayramoğlu’nun rol aldığı bazı tiyatro oyunları şunlardır:

Klasik Modernler / Oyuncu - 2017
Afife / Altın Afife - 2015
Sylvia / Sylvia
Fındıkkıran / Hint Dansı
Müge Bayramoğlu’nun rol aldığı bazı film ve diziler ise şunlardır1:

Sarmaşık Zamanı (Defne, TV Dizisi 2023)
Çıplak (Eylül, TV Dizisi 2020-2021)
Koca Koca Yalanlar (Ayşe, TV Dizisi 2018)
Aşk Zamanı (Derya, TV Dizisi 2015)
O Hayat Benim (Ceylan, TV Dizisi 2016)
İmkansız Olasılık (Zehra, TV Filmi 2016)
Boşa Giden Her Şey / All in Vain (Naziye, Kısa Film 2016)
Emanet (Gül, TV Dizisi 2014)
Pis Yedili (Beril, TV Dizisi 2011-2013)

Yargı dizisinin Nil 'i Müge Bayramoğlu kimdir, kaç yaşında? Yargı dizisinde Nil'i kim oynuyor? Nil'in mesleği ne, boyu ve kilosu kaç? - Resim : 3
Müge Bayramoğlu’nun Özel Hayatı

Müge Bayramoğlu, 2010 yılında Deniz Celiloğlu ile evlenmiş ancak bu evlilik 3 yıl sürmüştür. 2018 yılında ise Sinan Payaslıoğlu ile dünyaevine girmiştir. Müge Bayramoğlu’nun burcu Başak olarak bilinmektedir.