Yargı dizisinin Can'ı Ferit Kaya kimdir, kaç yaşında? Yargı dizisinde Can'ı kim oynuyor? Can'ın mesleği ne, boyu ve kilosu kaç?

Yargı dizisinin yeni sezonunda Can karakterine hayat verecek olan Ferit Kaya kimdir? Başarılı oyuncunun kariyeri, ödülleri ve özel hayatı hakkında merak edilenler. Peki, Yargı dizisinin Can'ı Ferit Kaya kimdir, kaç yaşında? Yargı dizisinde Can'ı kim oynuyor? Can'ın mesleği ne, boyu ve kilosu kaç?

Yargı dizisinin Can'ı Ferit Kaya kimdir, kaç yaşında? Yargı dizisinde  Can'ı kim oynuyor?  Can'ın mesleği ne, boyu ve kilosu kaç?

 Kanal D’nin sevilen dizisi Yargı, yeni sezonuyla izleyicileri ekran başına kilitlemeye hazırlanıyor. Dizinin kadrosuna bu sezon birçok yeni isim katıldı. Bunlardan biri de başarılı oyuncu Ferit Kaya oldu. Peki, Yargı dizisinde Can karakterini canlandıracak olan Yargı dizisinin Can'ı Ferit Kaya kimdir, kaç yaşında? Yargı dizisinde Can'ı kim oynuyor? Can'ın mesleği ne, boyu ve kilosu kaç? İşte, Ferit Kaya’nın kariyeri, ödülleri ve özel hayatı hakkında merak edilenler.

Ferit Kaya kimdir?

Ferit Kaya, 1983 yılında İstanbul’da doğan başarılı bir oyuncu ve müzisyendir.

Ferit Kaya hangi dizilerde oynadı?

Ferit Kaya, Bir İstanbul Masalı, Kurtlar Vadisi Pusu, Ezel, Karadayı, Muhteşem Yüzyıl Kösem, Vatanım Sensin ve Çukur gibi birçok dizide rol aldı.

Yargı dizisinin Can'ı Ferit Kaya kimdir, kaç yaşında? Yargı dizisinde  Can'ı kim oynuyor?  Can'ın mesleği ne, boyu ve kilosu kaç? - Resim : 1

Ferit Kaya hangi ödülü kazandı?

Ferit Kaya, 2015 yılında Babamın Kanatları filmiyle Altın Portakal En İyi Erkek Oyuncu Ödülü’nü kazandı.

Ferit Kaya kiminle evli?

Ferit Kaya, 2016 yılında oyuncu Seda Türkmen ile evlendi.

Yargı dizisinin Can'ı Ferit Kaya kimdir, kaç yaşında? Yargı dizisinde  Can'ı kim oynuyor?  Can'ın mesleği ne, boyu ve kilosu kaç? - Resim : 2

Ferit Kaya’nın çocuğu var mı?

Ferit Kaya’nın 2019 yılında bir oğlu dünyaya geldi.

Ferit Kaya Yargı dizisinde hangi karakteri canlandırıyor?

Ferit Kaya, Yargı dizisinin son sezonunda Can karakterini canlandırıyor. Can, Ceylin’in eski sevgilisidir.

Ferit Kaya’nın kariyeri nasıl başladı?

Ferit Kaya, 1983 yılında İstanbul’da doğdu. Mimar Sinan Üniversitesi Devlet Konservatuvarı Tiyatro Bölümü’nden mezun oldu. 2004 yılında Bir İstanbul Masalı dizisiyle televizyon dünyasına adım attı. Ardından Kurtlar Vadisi Pusu, Ezel, Karadayı, Muhteşem Yüzyıl Kösem, Vatanım Sensin gibi birçok popüler dizide rol aldı. Sinema filmlerinde de boy gösteren Ferit Kaya, 2015 yılında Babamın Kanatları filmiyle Altın Portakal En İyi Erkek Oyuncu Ödülü’nü kazandı. 2018 yılında ise Çukur dizisinde Cumali Koçovalı karakterini canlandırarak büyük beğeni topladı.

Yargı dizisinin Can'ı Ferit Kaya kimdir, kaç yaşında? Yargı dizisinde  Can'ı kim oynuyor?  Can'ın mesleği ne, boyu ve kilosu kaç? - Resim : 3

Ferit Kaya’nın özel hayatında neler var?

Ferit Kaya, 2016 yılında oyuncu Seda Türkmen ile evlendi. Çiftin 2019 yılında bir oğulları dünyaya geldi. Ferit Kaya, aynı zamanda bir müzisyendir. Gitar çalmayı ve şarkı söylemeyi çok sever. Sosyal medya hesaplarında sık sık müzik paylaşımları yapar.

Ferit Kaya’nın Yargı dizisindeki rolü nedir?

Ferit Kaya, Yargı dizisinin son sezonuna Can karakteriyle dahil oldu. Can, Ceylin’in (Pınar Deniz) eski sevgilisidir. Ceylin ile Ilgaz’ın (Kaan Urgancıoğlu) arasına girmeye çalışacaktır. Can’ın gizli bir geçmişi ve sürpriz bağlantıları vardır. Can’ın hikayesi izleyicileri şaşırtacak.

 

Etiketler: Ferit Kaya, yargı, kanal d