Yapı Kredi Bankası resmen ezber bozdu! Ankara'da 92 metrekarelik konut 55 bin TL!

Ülkemizin önemli özel bankalarından birisi olan Yapı Kredi Bankası, yeni dönemde artan konu ve dükkan fiyatlarına karşın tüketicinin ve yatırımcının yanında yer aldığını duyurdu. Bu duyurusunu yeni ihaleleri ile destekleyen banka, satılık gayrimenkullere ilişkin ayrıntıları kamuoyu ile paylaştı.

Yapı Kredi Bankası resmen ezber bozdu! Ankara'da 92 metrekarelik konut 55 bin TL!

Yapı Kredi Bankası, Ankara ilinin farklı bölgelerinde gayrimenkul satışı yapacağını açıkladı. Banka, ilgili satış sürecine ve satışta olan gayrimenkullere ilişkin ayrıntıları kamuoyu ile paylaştı.

YAPI KREDİ BANKASI’NDAN SATILIK İCRALIK GAYRİMENKULLER!

Yıllardır bankacılık sektöründe hizmet veren ve her dönem mevcut şartlar kapsamında avantajlı kampanyalar geliştirmeye gayret gösteren Yapı Kredi Bankası, yeni dönemde de sahip olduğu misyona ve vizyona uygun olarak hizmetler sunmaya devam ediyor.

Sene başından bu yana market, giyim, tatil, eğitim, akaryakıt ve daha pek çok kategori altında kart kampanyaları geliştiren Yapı Kredi Bankası, ek olarak bütçeleri ferahlatmayı hedeflediği uygun faizli finansman hizmetleri ile de tüketicinin yardımına koşmayı başardı. Mevcut kampanyaları ve diğer hizmetleri sayesinde müşteri sayısını günden güne arttırmayı başaran Yapı Kredi Bankası, bu kez de ekonomi piyasalarına ve devam eden çip krizine bağlı olarak yükselen gayrimenkul fiyatlarına karşın tüketicinin ve yatırımcının yanında yer aldığını duyurdu.

Yapı Kredi Bankası, son dönemlerde birçok banka ile anlaşmaya varmış olan Intengo platformu aracılığı ile iki yeni ihale düzenlediğini duyurdu. Söz konusu ihaleleri kapsamında Ankara ilinde bir konut bir de depolu dükkan satışı yapacağını bildiren Yapı Kredi Bankası, ilgili ihalelere ve satışta olan gayrimenkullere ilişkin ayrıntıları kamuoyu ile paylaştı.

YAPI KREDİ BANKASI’NDAN ANKARA’DA SATILIK NATAMAM DAİRE!

Yapı Kredi Bankası resmen ezber bozdu! Ankara'da 92 metrekarelik konut 55 bin TL! - Resim : 1

Yapı Kredi Bankası’nın Intengo platformu aracılığı ile düzenlemiş olduğu ilk ihaleye konu olan gayrimenkulün, Ankara ilinin Bala ilçesinde bulunan bir natamam daire olduğu öğrenildi. Söz konusu dairenin kullanım alanını 92 metrekare olarak ölçen Yapı Kredi Bankası, ihale başlangıç bedelini 55 bin TL, ihale katılım bedelini ise 2 bin 750 TL olarak açıkladı.

YAPI KREDİ BANKASI’NDAN ANKARA’DA SATILIK DEPOLU DÜKKAN!

Yapı Kredi Bankası’nın Intengo platformu aracılığı ile düzenlemiş olduğu ikinci ihaleye konu olan gayrimenkulün, Ankara ilinin Sincan ilçesinde bulunan bir depolu dükkan olduğu öğrenildi. Söz konusu dükkanın kullanım alanını 73 metrekare olarak ölçen Yapı Kredi Bankası, ihale başlangıç bedelini 275 bin TL, ihale katılım bedelini ise 13 bin 750 TL olarak açıkladı.