Yapı Kredi Bankası İstanbul icralık gayrimenkul ilanları: Eyüp'te 84 metrekarelik 2+1 konut, 550 bin TL, Silivri'de 210 metrekarelik 3+1 konut...

Yapı Kredi Bankası İstanbul ilinin 3 farklı bölgesinde bulunan icralık gayrimenkullerin satışları için yeni ihaleler düzenlediğini duyurdu. Banka, söz konusu online ihalelere ve ihalelere konu olan icralık gayrimenkullere ilişkin ayrıntıları kamuoyu ile paylaştı. İşte Yapı Kredi Bankası’nın düzenlemiş olduğu yeni ihaleleri içeren haberin devamı…

Yapı Kredi Bankası İstanbul icralık gayrimenkul ilanları: Eyüp'te 84 metrekarelik 2+1 konut, 550 bin TL, Silivri'de 210 metrekarelik 3+1 konut...

Yapı Kredi Bankası Gayrimenko platformu üzerinden 3 yeni ihale düzenlediğini açıkladı. 2’si daire 1’i ise ofis için düzenlenmiş olan ihalelere ilişkin ayrıntılar kamuoyu ile paylaşıldı.

YAPI KREDİ BANKASI’NDAN İSTANBUL EYÜP’TE SATILIK 2+1 DAİRE İLANI!

Yapı Kredi Bankası’nın Gayrimenko platformu üzerinden düzenlemiş olduğu ilk ihaleye konu olan icralık gayrimenkulün, daire nitelikli olduğu öğrenildi. Banka, ilgili icralık daireye ve ihalesine ilişkin ayrıntıları kamuoyu ile paylaştı.

Yapı Kredi Bankası Gayrimenko üzerinden düzenlemiş olduğu ilk ihale kapsamında satışa sunmuş olduğu icralık dairenin İstanbul ilinin Eyüp ilçesinin Düğmeciler Mahallesi’nde bulunduğu öğrenildi. Banka dairenin tam hisse ile satışta olduğunu belirtirken, 2+1 dairenin toplam kullanım alanını 84 metrekare olarak açıkladı. Daire için düzenlenmiş olan ihalenin başlangıç bedeli 550 bin TL, ihaleye katılabilmek için yatırılması gereken hizmet bedeli ise 25 bin 960 TL olarak duyuruldu.

YAPI KREDİ BANKASI’NDAN İSTANBUL SİLİVRİ’DE SATILIK 3+1 DAİRE İLANI!

Yapı Kredi Bankası İstanbul icralık gayrimenkul ilanları: Eyüp'te 84 metrekarelik 2+1 konut, 550 bin TL, Silivri'de 210 metrekarelik 3+1 konut... - Resim : 1

Yapı Kredi Bankası’nın Gayrimenko platformu üzerinden düzenlemiş olduğu ikinci ihaleye konu olan icralık gayrimenkulün, daire nitelikli olduğu öğrenildi. Banka, ilgili icralık daireye ve ihalesine ilişkin ayrıntıları kamuoyu ile paylaştı.

Yapı Kredi Bankası Gayrimenko üzerinden düzenlemiş olduğu ikinci ihale kapsamında satışa sunmuş olduğu icralık dairenin İstanbul ilinin Silivri ilçesinin Selimpaşa Mahallesi’nde bulunduğu öğrenildi. Banka dairenin tam hisse ile satışta olduğunu belirtirken, 3+1 dairenin toplam kullanım alanını 210 metrekare olarak açıkladı. Daire için düzenlenmiş olan ihalenin başlangıç bedeli 1 milyon 750 bin TL, ihaleye katılabilmek için yatırılması gereken hizmet bedeli ise 82 bin 600 TL olarak duyuruldu.

YAPI KREDİ BANKASI’NDAN İSTANBUL ŞİŞLİ’DE SATILIK İŞ YERİ İLANI!

Yapı Kredi Bankası’nın Gayrimenko platformu üzerinden düzenlemiş olduğu üçüncü ihaleye konu olan icralık gayrimenkulün, ofis nitelikli olduğu öğrenildi. Banka, ilgili icralık ofise ve ihalesine ilişkin ayrıntıları kamuoyu ile paylaştı.

Yapı Kredi Bankası Gayrimenko üzerinden düzenlemiş olduğu üçüncü ihale kapsamında satışa sunmuş olduğu icralık ofisin İstanbul ilinin Şişli ilçesinin 19 Mayıs Mahallesi’nde bulunduğu öğrenildi. Banka ofisin tam hisse ile satışta olduğunu belirtirken, ofisin toplam kullanım alanını 144 metrekare olarak açıkladı. Ofis için düzenlenmiş olan ihalenin başlangıç bedeli 2 milyon 400 bin TL, ihaleye katılabilmek için yatırılması gereken hizmet bedeli ise 113 bin 280 TL olarak duyuruldu.