Yapı Kredi Bankası duyurdu: 15 Ağustos tarihine kadar akaryakıt ve otogaz harcamalarına 50 TL indirim!

Artan akaryakıt ve otogaz fiyatları, araç sahibi vatandaşların bütçelerini sıfırlarken, Yapı Kredi Bankası mevcut müşterilerine destek olmaya karar verdi. Banka, bir akaryakıt istasyonu ile iş birliği yaparak yeni bir kampanya geliştirdiğini duyurdu. İşte Yapı Kredi Bankası’nın güncel akaryakıt ve otogaz kampanyasına ilişkin ayrıntılar…

Yapı Kredi Bankası duyurdu: 15 Ağustos tarihine kadar akaryakıt ve otogaz harcamalarına 50 TL indirim!

Yapı Kredi Bankası, artan akaryakıt ve otogaz fiyatlarından ötürü mağdur olan mevcut müşterileri için yeni bir kampanya düzenlediğini duyurarak ayrıntıları kamuoyu ile paylaştı.

YAPI KREDİ BANKASI AKARYAKIT VE OTOGAZ KAMPANYASI AĞUSTOS 2022

Ülkemizin önde gelen özel bankalarından olan Yapı Kredi Bankası, artan akaryakıt ve otogaz fiyatları sebebi ile bütçeleri sıfırlanma noktasına gelen araç sahibi müşterilerine yeni bir müjde verdi. Banka, World kartları ile 4 farklı günde 200 TL ve üzeri tutarlarda akaryakıt veya otogaz harcaması yapanlara 40 TL tutarında para puan hediyesi vereceğini bildirdi.

Yapı Kredi Bankası, yeni kampanyası kapsamında mobil uygulama üzerinden başvuru yapan müşterilerine, 40 TL yerine 50 TL değerinde para puan hediyesi verileceğini bildirdi.

YAPI KREDİ BANKASI AKARYAKIT VE OTOGAZ KAMPANYASININ AYRINTILARI

Yapı Kredi Bankası duyurdu: 15 Ağustos tarihine kadar akaryakıt ve otogaz harcamalarına 50 TL indirim! - Resim : 1

Yapı Kredi Bankası tarafından duyurulmuş olan toplamda 50 TL para puan kazanımlı yeni akaryakıt ve otogaz kampanyasından yararlanmak isteyen mevcut müşterilerin, bireysel müşteri statüsünde olmaları gerekmektedir. 4 farklı günde Shell istasyonlarından yapılan akaryakıt veya otogaz alışverişleri içi geçerli olan kampanya, 15 Ağustos tarihine kadar başvuru kabul edecektir.

YAPI KREDİ BANKASI’NIN AKARYAKIT VE OTOGAZ KAMPANYASINA NASIL BAŞVURU YAPILIR?

Yapı Kredi Bankası tarafından duyurulmuş olan toplamda 50 TL para puan kazanımlı yeni akaryakıt ve otogaz kampanyasından yararlanmak isteyen müşteriler için hem mobil uygulama hem de SMS kanalı ile başvuru yolu açılmıştır. Banka, kampanyaya mobil uygulama üzerinden katılım sağlayarak toplamda 40 TL’lik para puan kazanmak isteyen müşterilerin, World Mobil uygulamasının açılan ekranında yer alan “kampanyalar” kısmından kampanyaya katılım sağlayabileceklerini bildirmiştir.

Yapı Kredi Bankası yeni akaryakıt ve otogaz kampanyasına SMS ile katılım sağlayarak toplamda 50 TL’lik para puan kazanmak isteyen mevcut müşterilerin, bankaya kayıtlı bulunan cep telefonlarından Shell, müşteri no bilgilerini aralarında birer boşluk bırakarak 4454’e kısa mesaj göndermeleri gerektiğini bildirmiştir.

Etiketler: yapı kredi, akaryakıt