Yapı Kredi Akaryakıt Harcamasına OPET Puan Kazandırıyor! 250 TL ve Üzeri Akaryakıt Alımına 150 TL!

Yapı Kredi Bankası akaryakıt harcamalarında 150 TL'ye varan nakit kazanım fırsatını sunuyor. Başvuru şartlarını karşılayan tüm Word Mobil kullanıcıları belirli tarihler arasında kampanyaya katılabilir. Kampanya sürecine dair işte detaylar…

Yapı Kredi Akaryakıt Harcamasına OPET Puan Kazandırıyor! 250 TL ve Üzeri Akaryakıt Alımına 150 TL!

Araç sahipleri için müjdeli haber Yapı Krediden geldi. Yapı Kredi ve Opet istasyonlarının ortaklaşa anlaşması sonucunda araç sahipleri kazançlı çıkıyor. Yapı Kredi Opet istasyonlarından yapılacak 250 TL ve üzeri alışverişlere 150 TL değerinde Chippin kazandırıyor. Kampanya yalnızca World Mobile kullanıcıları için geçerli olacak.

Kampanyanın Son Günü Ne Zaman?

Yapı Kredi World Mobile özel Chippin uygulaması sayesinde kazanılan Chippin puanlar belirli tarihlerde hesaba yüklenir ancak kampanyaya katılanlar ve fırsattan sağlanabilir. Kampanyaya katılabilmek için 31 Temmuz tarihine kadar World mobil uygulaması üzerinden katılım adımları takip edilmelidir.

Kampanyadan Kimler Yararlanabilir?

Yapı Kredi'nin World üyesi Opet istasyonlarında geçerli kampanyasından belirli kriterleri karşılayanlar yararlanabilir. 1 Temmuz tarihinden sonra kampanyaya katılım sağlanıp gerekli harcama yapılmalıdır. Önce yapılacak harcamalar kampanya dahilinde kabul edilmiyor. Opet istasyonlarında Chippin özelliği kullanılarak 3 farklı günde 250 TL ve üzeri akaryakıt alışverişi yapmak gerekiyor. Yapılan bu alışveriş sonrasında 75 TL değerinde opet yakıt puan kazanma fırsatı elde ediliyor.

Kampanyaya Nasıl Başvurulur?

Yapı Kredi Akaryakıt Harcamasına OPET Puan Kazandırıyor! 250 TL ve Üzeri Akaryakıt Alımına 150 TL! - Resim : 1

Opet istasyonlarında geçerli olan bu kampanyadan yararlanmak isteyen müşterilerin cep telefonu numarasını aktif hale getirmesi gereklidir. Telefonuna gönderilen şifre ile Opet istasyonunda geçerli harcama yetkili kişilere iletilerek gerçekleştirilmelidir. Kullanılan cep telefonu ya da Opet kartın aktif olarak işlemlere açık olması gerekir. Aktivasyon işlemlerinin gerçekleştirilebilmesi için opet.com.tr adresi üzerinden bireysel işlemler sayfası aracılığı ile aktivasyon sağlanabilir.

Kazanılan Puanlar Ne Zaman Kullanılabilir?

Yapı Kredi'nin Opet ile işbirliği kapsamında sunduğu faydadan her müşteri bir kez yararlanabilir. Kazanılan 75 TL değerindeki Opet puanlar World Kart ile harcanabilir. Kampanyadan Yapı Kredi bireysel kredi kartı sahipleri de yararlanabiliyor. Ancak ön ödemeli kartlar süreçte kabul edilmiyor. World puanlar ile yapılacak harcamalar geçerli kabul edilmiyor. Kart üzerinden yapılacak harcamalar asıl karta yansıtılır. Kampanya dahilinde kazanılan puanlar 7 Ağustos tarihine kadar hesaba yüklenir.  Kazanılan puanların kullanılması için son tarih 6 Eylül olarak belirlenmiştir. Kullanılmayan puanlar hesaptan geri alınır.