Yalnız Kurt dizisi o sahne yüzünden yayından kaldırıldı! ATV fişini çekti PKK sahnesine büyük tepki var

ATV ekranlarının en fenomen dizilerinden biri haline gelen Yalnız Kurt, Türkiye’nin sorunlarını ele alarak izleyicileri televizyonlarına kilitlemeye devam ediyordu. Dizide yer alan PKK simgeleri ve Öcalan karakteri, milyonlarca kişinin tepki göstermesine neden olurken geçtiğimiz haftalarda yayınlanan o sahneler, söylentilere göre dizinin sonunu getirdi. İşte, sezon finaliyle yayından kaldırıldığı iddia edilen Yalnız Kurt dizisine dair merak edilen tüm detaylar.

Yalnız Kurt dizisi o sahne yüzünden yayından kaldırıldı! ATV fişini çekti PKK sahnesine büyük tepki var

Ekranlara fırtına gibi bir giriş yapan Yalnız Kurt dizisi, yayına geldiği ilk günden beri milyonlarca izleyici kitlesine ulaşmayı başarmıştı. Osman Sınav’ın yönetmen koltuğunda oturduğu dizide son yıllarda ülkemizde yaşanan sorunlar, televizyon ekranlarına aktarılıyordu.

Türkiye’nin içerisinde bulunduğu dış durumların yanı sıra PKK ve mülteci sorunlarına da dikkat çeken dizide ekranlara gelen her sahne, adeta olay oluyordu. Şimdilerde Yalnız Kurt dizisi için kötü bir haber geldi. Dizi, bu sahneler nedeniyle yayından kaldırıldı. İşte, Yalnız Kurt dizisinin sezon finaliyle yayından kaldırıldığı haberlerine ilişkin merak edilen tüm detaylar.

Yalnız Kurt dizisi bu sahneler yüzünden yayından kaldırıldı!

Yayına geldiği Cuma akşamları, reyting oranlarında hiçbir rakibine şans tanımayan Yalnız Kurt dizisi, her geçen gün farklı olaylarla da gündemi karıştırmayı başarıyordu. PKK simgelerinin, terör örgütü lideri Öcalan’ın ve mülteci sorununun sıklıkla işlendiği dizide yer alan bu sahneler, şimdilerde yapımın sonunu getirmiş gibi duruyor.

Uzun süredir PKK bayraklarının ve Öcalan karakterinin gösterilmesiyle sıklıkla eleştiri yağmuruna tutulan dizi, bir terör örgütü üyesinin mülteci olarak halkın arasında inerek bir vatandaşı bıçaklaması sahnesiyle kendi ipini kesti. Bu görüntüler, televizyon severler açısından şiddete yöneltme olarak yorumlandı. Şimdilerde milyonlarca Yalnız Kurt hayranı, yapım ekibinden gelecek net açıklamaları dört gözle beklemeye başladı.

Yalnız Kurt dizisi o sahne yüzünden yayından kaldırıldı! ATV fişini çekti PKK sahnesine büyük tepki var - Resim : 1

AKP Milletvekili Mehmet Metiner Yalnız Kurt dizisine tepki gösterdi!

Televizyon severlerin yanı sıra şimdilerde meclise de taşınmış olan Yalnız Kurt dizisi, AKP Milletvekili Mehmet Metiner tarafından yoğun şekilde eleştirildi. Metiner, ‘’Türk – Kürt kardeşliğini alçakça sabote eden ve ırkçı zihniyeti camiamızda tedavüle sokanların yanı sıra milyonlarca Kürt’ü düşmanlaştıran bu ırkçı ve ötekileştirici fitne dilini sunan medya operasyonlarına yazıklar olsun!’’ ifadelerini kullandı. Şimdilerde milyonlarca kişi, Yalnız Kurt dizisinin final yapıp yapmadığına dair gelecek en doğru haberleri beklemeye başladı.

Yalnız Kurt dizisi o sahne yüzünden yayından kaldırıldı! ATV fişini çekti PKK sahnesine büyük tepki var - Resim : 2

Etiketler: yalnız kurt