Ya Çok Seversen Ilgaz kimdir, nereli, kaç yaşında? Lara Aslan kim, nereli, kaç yaşında? Lara Aslan hangi dizi ve filmlerde rol aldı?

Kanal D'nin yaz sezonuna damgasını vuracak olan yeni dizisi Ya Çok Seversen izleyenleri ekrana kitledi. Dizide Ilgaz Arcalı karakterine hayat veren oyuncu ise dikkat çekti. Peki Ya Çok Seversin dizisinde Ilgaz karakterini canlandıran Lara Aslan kimdir, nereli, kaç yaşında? Lara Aslan hangi dizi ve filmlerde rol aldı?

Ya Çok Seversen Ilgaz kimdir, nereli, kaç yaşında? Lara Aslan kim, nereli, kaç yaşında? Lara Aslan  hangi dizi ve filmlerde rol aldı?

Ya Çok Seversen, Kanal D’nin romantik komedi türündeki yeni dizisidir. Dizinin yapımcılığını Ay Yapım, senaryosunu Kübra Sülün, yönetmenliğini ise Ali Bilgin üstlenmiştir. Dizinin başrol oyuncuları Kerem Bürsin ve Hafsanur Sancaktutan’dır .

Dizinin hikayesi şu şekildedir: Annesinin ölümünden sonra yatılı okula gönderilen ve bir daha ailesinin yanına dönmeyen, yurtdışında kendi başına yaşayan ve güven problemi olan Ateş ile ailesini bilmeyen, hayatını dolandırıcılıkla kazanan Leyla’nın tesadüfen karşılaşma macerasını konu almaktadır .

Ya Çok Seversen Ilgaz kimdir, nereli, kaç yaşında? Lara Aslan kim, nereli, kaç yaşında? Lara Aslan  hangi dizi ve filmlerde rol aldı? - Resim : 1

Dizinin çekim yeri Muğla’dır. Dizi 6 Temmuz Perşembe günü saat 20:00’de Kanal D’de izleyiciyle buluşacaktır. İzleyici tarafından merakla beklenen filmde yer alacak olan genç oyuncu Lara Aslan dikkatleri üzerine çekmeyi başardı.

 

İşte genç oyuncu ile ilgili merak edilen Ya Çok Seversen Ilgaz Kimdir? Lara Aslan Kimdir? Kaç Yaşında? Daha Önce Hangi Dizilerde Rol Aldı? Lara Aslan'ın İnstagram hesabı hangisidir?  Lara Aslan'ın İnstagram hesabı hangisidir? Lara Aslan'ın sevgilisi kim? sorularının cevapları sizlerle.

Ya Çok Seversen Ilgaz Kimdir? Lara Aslan Kimdir? Lara Aslan Kaç Yaşında?

Kanal D’nin yeni dizisi Ya Çok Seversen de Ilgaz rolünü 19 yaşındaki genç oyuncu Lara Aslan canlandıracak. Ilgaz, Ateş’in üvey kız kardeşidir. Leyla’nın erkek kardeşi Barış ile birlikte olacak. Barış ile çok uyumlu bir çift olacak Ilgaz bakalım abisi Ateş ve Leyla’nın aşklarında ne gibi bir rol üstlenecek. Lara Aslan Kim? Kerem Bürsin ve Hafsanur Sancaktutan’ın başrolde olduğu Ya Çok Seversen dizisinde Ilgaz rolünü oynayan Lara Aslan 2004 doğumludur. Ailenin delilik çağlarındaki büyük kızıdır. Vahit’in ikinci eşindendir. Aşırı duyarlı, vegandır. Her şeyi protesto edebilecek yapıda, her şeye karşıdır. En çok da Ateş’e. Onun tek abisi Umut’tur. Çünkü Ateş kardeşleriyle tanışmaya bir kere bile tenezzül etmemiştir. Kardeşi Aydos ve Berit onun en değerli varlığıdır. Ebeveynlerinin ölümü ile henüz yüzleşebilmiş değildir.2023 yılı itibari ile 19 yaşında olan güzel oyuncu Ya Çok Seversen dizisi ile ilk profesyonel oyunculuk deneyimini yaşayacak. Üniversiteye yeni başlayan genç oyuncu küçüklükten beri tiyatro ve oyunculuğa ilgi duyuyordu. Güzelliği ile gözleri üzerine toplayacak oyuncunun kariyerinde hızlı bir yükseliş bekleniyor.

Daha Önce Hangi Dizilerde Rol Aldı?

Lara Aslan'ın ilk oyunculuk deneyimi Ya Çok Seversem dizisi olacak genç oyuncu daha önce herhangi bir projede yer almadı.

Ya Çok Seversen Ilgaz kimdir, nereli, kaç yaşında? Lara Aslan kim, nereli, kaç yaşında? Lara Aslan  hangi dizi ve filmlerde rol aldı? - Resim : 3

 

Lara Aslan'ın İnstagram Hesabı Hangisidir?

Sosyal Medyada aktif olarak yer alan Lara Aslan İnstagramda @_laraslan_ kullanıcı adıyla yer alıyor. Pinterest hesabı ise @peralaraaslan Güzel oyuncunun menajerliğini ise Emre Ahtlatlı yapıyor.

Ya Çok Seversen Ilgaz kimdir, nereli, kaç yaşında? Lara Aslan kim, nereli, kaç yaşında? Lara Aslan  hangi dizi ve filmlerde rol aldı? - Resim : 5

Etiketler: kanal d, kerem bursin, kimdir