Ya Çok Seversen Meryem' kimdir, nereli, kaç yaşında? Mine Kılıç kim, nereli, kaç yaşında? Mine Kılıç hangi dizi ve filmlerde rol aldı?

Kanal D'nin yaz sezonuna damgasını vuracak olan yeni dizisi Ya Çok Seversen izleyenleri ekrana kitledi. Dizide Meryem Yunus karakterine hayat veren oyuncu ise dikkat çekti. Peki Ya Çok Seversin dizisinde Meryem karakterini canlandıran Mine Kılıç kimdir, nereli, kaç yaşında? Mine Kılıç hangi dizi ve filmlerde rol aldı?

Ya Çok Seversen Meryem' kimdir, nereli, kaç yaşında? Mine Kılıç kim, nereli, kaç yaşında? Mine Kılıç hangi dizi ve filmlerde rol aldı?

Kanal D'nin yaz sezonuna damga vuracak olan oyuncu kadrosuyla dikkat çeken yeni dizisi Ya Çok Seversin izleyecileri ekrana kitledi. Dizide Meryem karakterini canlandıran Mine Kılıç güzelliği ve oyunculuk performansıyla izleyeciden tam not aldı. Mine Kılıç Kerem Bürsin ile birlikte Ya Çok Seversen dizisiyle ekranlara geri dönüyor. Dizinin hayranları, Meryem karakterini canlandıran Mine Kılıç'ın kim olduğunu, nereli, kaç yaşında ve hangi dizilerde rol aldığını araştırıyor. Peki, Ya Çok Seversen Meryem kim? Ya Çok Seversen Meryem'i kim oynuyor? Ya Çok Seversen Meryem kaç yaşında? Ya Çok Seversen Meryem nereli? Ya Çok Seversen Meryem Instagram adresi ne? Mine Kılıç kimdir? Mine Kılıç nereli? Mine Kılıç kaç yaşında? Mine Kılıç hangi dizi ve filmlerde rol aldı? İşte merak edilen soruların cevabı...

Ya Çok Seversen Meryem' kimdir, nereli, kaç yaşında? Mine Kılıç kim, nereli, kaç yaşında? Mine Kılıç hangi dizi ve filmlerde rol aldı? - Resim : 1

Sinema ve dizi film oyuncusu Mine Kılıç, 5 Kasım 1986 tarihinde dünyaya geldi. Şahika Tekend Studio ve Türker İnanoğlu Sinema Televizyon Vakfında kamera önü ve tiyatro eğitimleri almıştır.

Ya Çok Seversen Meryem' kimdir, nereli, kaç yaşında? Mine Kılıç kim, nereli, kaç yaşında? Mine Kılıç hangi dizi ve filmlerde rol aldı? - Resim : 2

Mine Kılıç, oyunculuğa 2007 yılında Oyun Bitti dizisiyle başladı. Ardından birçok film ve dizide oynadı. 2019’da rol aldığı Mucize Doktor dizisinden sonra; 2020 yılında üç dizide rol aldı. Son olarak Zümrüdü Anka dizisinde Fıtnat karakterini, Kefaret dizisinde Arzu karakterini canlandırdı. 2022’de Annenin Sırrıdır Çocuk kadrosunda yer aldı. 2023’de Ya Çok Seversen dizisinde oynadı. Yeni projelerde yer almayı sürdürmektedir.

MERYEM YUNUS KARAKTERİ HAKKINDA

Dolandırıcı ekibin üyesidir. Genelde Leyla’nın ablasını oynar. Gerçek hayatta da aynı duyguyla yaklaşır Leyla’ya, en yakın dostudur. Uyanıktır, sezgileri güçlüdür. Gizli bir şey yaptığında dil sürçmeleriyle kendisini ele verir. Her daim bakımlıdır. Dedikoduyu sever.