Worldcard Kullanıcılarına Duyuruldu: 120 TL Tutarında Alışveriş İndirimi Kazanacaksınız!

Bankacılık sektörünün önde gelen kurumlarından olan Vakıfbank, temmuz ayının sonuna kadar geçerli olan yeni kampanyasını duyurdu. Banka, harcadıkça kazandıran yeni kampanyası kapsamında 120 TL’ye kadar alışveriş indiriminin kazanılabileceğini belirtti. İşte Vakıfbank’ın yeni kampanyasının ayrıntıları…

Worldcard Kullanıcılarına Duyuruldu: 120 TL Tutarında Alışveriş İndirimi Kazanacaksınız!

Giderek artan enflasyon ve piyasaları direkt olarak etkileyen diğer faktörlerin varlıklarını korumaları, gıda sektöründe fahiş fiyatlı etiketlerin ortaya çıkmasına sebep oldu. Bu durum karşısında temel gıda alışverişlerine çıkmakta dahi tereddüt yaşayan vatandaşlara, bütçelerinin desteklenmesi için yeni kampanya arayışı içerisine girdi. Bu noktada kendini gösteren Vakıfbank, temmuz ayının sonuna kadar geçerli olan yeni alışveriş kampanyasının detaylarını paylaştı.

Vakıfbank’tan Harcadıkça Kazandıran Alışveriş Kampanyası 2022

Geliştirdiği avantajlı kart kampanyaları ve sunduğu düşük faizli finansman hizmetleri sayesinde her dönemde bankacılık sektörünün aranan isimlerinden birisi olmayı başaran Vakıfbank, giderek artan enflasyona ve diğer faktörlere bağlı olarak yükselen gıda fiyatlarına “dur” dedi. Söz konusu çağrısını, geliştirmiş olduğu yeni alışveriş kampanyası ile destekleyen kamu bankası, ilgili detayları paylaştı.

Vakıfbank tarafından duyurulmuş olan ve 31 Temmuz tarihine kadar başvurulara açık tutulacak olan yeni alışveriş kampanyasının market, kasap, şarküteri ve manav alışverişlerini kapsadığı belirtildi. Banka, ilgili sektörlerden yapılacak olan her 200 TL’lik harcamaya 15 TL, toplamda ise 120 TL tutarında hediye para ödülü vereceğini bildirdi. Ayrıca banka, aynı gün içerisinde yapılan alışverişlerin sadece ilkinin kampanya kapsamında değerlendirileceğine de dikkat çekti.

Vakıfbank’ın Yeni Alışveriş Kampanyasına Kimler Katılabilir?

Worldcard Kullanıcılarına Duyuruldu: 120 TL Tutarında Alışveriş İndirimi Kazanacaksınız! - Resim : 1

Vakıfbank tarafından düzenlenmiş olan toplamda 120 TL para puan kazanımlı alışveriş kampanyasından yalnızca bireysel Worldcard kullanıcıları faydalanabilmektedir. Daha önce ilgili kampanyaya bir adına düzenlenen bir Worldcard kart aracılığı ile katılım sağlamış olan müşterinin, diğer kartları için kampanyaya katılım sağlama hakkı bulunmamaktadır.

Vakıfbank Yeni Alışveriş Kampanyasına Nasıl Başvuru Yapılır?

Vakıfbank tarafından düzenlenmiş olan toplamda 120 TL para puan kazanımlı alışveriş kampanyasına, bankanın mobil uygulaması aracılığı ile katılım sağlamak mümkündür. Vakıfbank Mobil uygulaması içerisinde yer alan “kampanyalar” kategorisinden alışveriş kampanyasına onay verilmesi, yapılacak olan harcamalar karşılığında TL kazanmak için yeterlidir.

Etiketler: vakıfbank, world card