Veda Mektubu 18. bölüm fragmanı yayınlandı Ziya hastanelik oluyor!

Kanal D'nin sevilen dizsi Veda Mektubu 18. bölüm fragmanı yayınlandı. Peki 10 Temmuz'da ekrana gelecek Veda Mektubu yeni bölümde neler yaşanacak?

Sitene Ekle

Veda Mektubu 18. yeni bölüm fragmanı full HD izle Kadrosunda Nurgül Yeşilçay, Selim Bayraktar ve Rabia Soytürk gibi ünlü isimlerin yer aldığı Veda Mektubu bu hafta yayınlanacak mı? Peki Veda Mektubu 18.bölüm fragmanı yayınlandı mı? Veda Mektubu yeni bölüm ne zaman? Veda Mektubu ne zaman final yapacak? sorularının cevaplarını sizler için cevapladık.

 

Veda Mektubu 18. bölüm fragmanı yayınlandı Ziya hastanelik oluyor! - Resim : 2

VEDA MEKTUBU YENİ BÖLÜM NE ZAMAN SAAT KAÇTA?

Ekranların ilgiyle izlenen dizisi Veda Mektubu yeni bölümüyle 10 Temmuz Pazartesi Kanal D'de. 

VEDA MEKTUBU YENİ BÖLÜM FRAGMANI YAYINLANDI MI?

Kanal D'nin sevilen dizisi Veda Mektubu 18.bölüm fragmanı yayınlandı.  BURAYA TIKLAYARAK FRAGMANI İZLEYEBİLİRSİNİZ;

 

 

Veda Mektubu 18. bölüm fragmanı yayınlandı Ziya hastanelik oluyor! - Resim : 4

 

VEDA MEKTUBU FİNAL Mİ YAPACAK YOKSA SEZON FİNALİ Mİ?

Gazeteci Birsen Altuntaş'ın haberine göre; Nurgül Yeşilçay, Selim Bayraktar, Bennu Yıldırımlar, Rabia Soytürk ve Emre Kıvılcım gibi ünlü isimlere Hakan Karsak, Ümmü Putgül, Hande Elaman, Hazar Motan, Ahmet Kaynak, Elif Çakman, Kerem Alp Kabul, Asya Kasap, Elif Uslusoy, Deniz Altan ve Elena Viunova gibi başarılı oyuncuların da eşlik ettiği dizinin 24. bölüme kadar uzamasına karar verildi. Her şey yolunda giderse bölüm sayısının 26. bölüme kadar uzama ihtimali de var. Ekrana veda edecek.

 

VEDA MEKTUBU'NUN KONUSU NE?

Modern ve güçlü bir iş kadını olan Alanur ile geleneklerine sıkıca bağlı, Antakyalı bir iş adamı olan Ziya geçmişte çok büyük bir aşk yaşamıştır. Bu aşka karşı olan aileleri yüzünden, istemeden ayrılmış ve başka hayatlar kurmuşlardır.

Annesi Seher’in göz bebeği Mehmet; Ziya'nın ileride işlerini bırakmayı planladığı, büyük oğludur.

Dans tutkunu, hayat dolu Aslı; Alanur'un Fransız lisesi son sınıfta okuyan, geleceğinin her hamlesini özenle tasarladığı 19 yaşındaki küçük kızıdır. Alanur ve Ziya'nın yolları, yıllar sonra Aslı ile Mehmet’in aşkıyla bir kez daha kesişir.

Yarım kalan ne varsa bu kez de Aslı ve Mehmet’in aşkına engel oluşturur. Alanur, kendi yaşadıklarından ders çıkararak kızını güvende tutmak için onu Mehmet’ten uzak tutmaya çalışırken Seher ise yıllarca içinde tuttuğu kıskançlığın acısını Aslı’dan mı çıkaracaktır? Ziya, kendi kaderini yaşayan oğlu için üzülse de bu duruma seyirci mi olacaktır? Aslı ve Mehmet herkese meydan okuyup tüm engelleri aşabilecek, aşklarının gücüyle geçmişin yaralarını sarabilecekler midir?  Yoksa onlar da Ziya ve Alanur’un yıllar önceki kaderini mi paylaşacaktır?