Kirli Sepeti 9.Bölüm Fragmanı Heyecanlandırdı

FOX TV'nin yeni dizisi Kirli Sepeti, yeni bölümüyle büyük ilgi gördü. Dizinin yeni bölümü için de meraklı bekleyiş sürüyor. Kirli Sepeti 9.bölüm fragmanı yayınlandı. Peki, Kirli Sepeti yeni bölüm fragmanı nereden izleyebilirsiniz? Dizinin yeni bölümünde neler olacak? İşte haberimizin devamında bu soruların yanıtları.

Sitene Ekle

Kirli Sepeti 9.bölüm fragmanı izle: FOX'un iddialı yapımlarından Kirli Sepeti son bölümü izleyeciyelerden tam not olurken Twitter'da platformunda en çok konuşulanlar arasında yer aldı. Dizinin final sahnesiyle birlikte hayranlarını yeni bölüm heyecanı sardı. Kirli Sepeti'nin yeni bölümüne dair ipuçların yer aldığı yeni bölüm fragmanı araştırılmaya başlandı. Başrollerinde Ayça Bingöl, Ceren Moray, Devrim Yakut ve Serkay Tütüncü gibi ünlü isimlerin yer aldığı Kirli Sepeti'nin yeni bölümü ne zaman yayınlanacak? Kirli Sepeti 9.bölüm tanıtımı yayınlandı mı? İşte merak edilen bölüme dair ipuçlarının yer aldığı fragma

Kirli Sepeti yeni bölüm ne zaman,hangi gün saat kaçta?

Kirli Sepeti'nin yeni bölümü 26 Kasım Pazar akşamı saat 20.00'de FOX TV'de yayınlanacak.

Kirli Sepeti yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı? Nasıl nereden izlenebilir?

Kirli Sepeti 9.bölüm fragmanı medyahaber.com'dan izlenebilir. FOX TV'nin sevilen dizisinin yeni bölüm fragmanını aşağıdaki  bağlantıdan izleyebilirsiniz.

YENİ BÖLÜM FRAGMANI İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN

Etiketler: Kirli Sepeti, fragman, fox tv