Arka Sokaklar dizisinde şoke eden ayrılık! Ünlü oyuncu diziden ayrıldı! Bakın hangi ünlü oyuncu dizden ayrıldı

Kanal D’nin en sevilen dizilerinden Arka Sokaklar dizisinde şoke eden ayrılık haberi geldi. Yeni sezonda da ekranlarda olacak Arka Sokaklar dizisinde bakın kim ayrıldı?

Arka Sokaklar dizisinde şoke eden ayrılık! Ünlü oyuncu diziden ayrıldı! Bakın hangi ünlü oyuncu dizden ayrıldı

“Arka Sokaklar” dizisi geçen yıl yapımcısı Türker İnanoğlu‘nun sağlık sorunları nedeniyle 638. bölümde yayınına ara vermiş ancak bu süre uzamıştı. 17 sezon boyunca cuma akşamları seyirciyi ekran başına toplayan polisiye dizinin haklarını Kanal D‘nin iç yapımlar ekibinin yönettiği D Media devralmıştı.
 
Duayen yapımcı Türker İnanoğlu‘nun haklarını bedelsiz olarak devrettiği diziyi yine usta yönetmen Orhan Oğuz yönetecek ve Ozan Yurdakul da yazacak. Dizinin eski kadrosundan Zafer Ergin, Özgür Ozan, İlker İnanoğlu ve Ozan Çobanoğlu‘nun devam edeceği dizide bir ayrılık yaşandı.
 
 Arka Sokaklar dizisinde şoke eden ayrılık! Ünlü oyuncu diziden ayrıldı! Bakın hangi ünlü oyuncu dizden ayrıldı - Resim : 1
Birsen Altuntaş'ın haberine göre, Selin komisere hayat veren Oya Okar ana kadrosunda yer aldığı diziden ayrıldı. Yeni sezonda 639. bölümüyle seyirciyle buluşmaya devam edecek olan dizinin çekimlerine ağustos ayında başlanması planlanıyor.

Etiketler: Oya Okar, arka sokaklar