Ünlü şarkıcı Hilal Cebeci 46 yaşında kansere yenik düştü! Son durumunu sosyal medyadan paylaştı!

Türk pop müziği sanatçısı 46 yaşındaki Hilal Cebeci kansere yakalandığını açıkladı. Sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı paylaşımla sağlık durumunu takipçileri ile anlatan Cebeci erken teşhisin önemli olduğunu açıkladıktan sonra “Korkmayın ben çok iyiyim” yorumunda bulundu.

Ünlü şarkıcı Hilal Cebeci 46 yaşında kansere yenik düştü! Son durumunu sosyal medyadan paylaştı!

Özellikle 2000'li yıllara damgasını vuran şarkıcı Hilal Cebeci sosyal medya hesabı üzerinden meme kanserine yakalandığını fakat sağlık durumu iyi olduğunu duyurdu.

Hilal Cebeci yaptığı açıklamada: “İlk olarak sağ göğsümde bir belirti hissettim ve burada kanserli hücre olduğu anlaşıldı. Korkmayın bunu başında yakaladık. Ben çok iyiyim yorumunda” bulundu.

ÜNLÜ SANATÇIDAN İLK AÇIKLAMA GELDİ!

Ünlü şarkıcının bu paylaşımı yapmasının nedeni olarak: “Kanser hastalığına yönelik bir farkındalık oluşturmak istedim” yorumunda bulundu. “Sağ göğsümde kanserli bir hücre tespit edildi. Şu anda iyiyim. Hastalığı en başında yakaladık. Ameliyat olacağım ve geçecek üzülmeyin” dedi.

“FARKINDALIK OLUŞTURMAK İSTEDİM!”

Ünlü şarkıcı Hilal Cebeci 46 yaşında kansere yenik düştü! Son durumunu sosyal medyadan paylaştı! - Resim : 1

Hilal Cebeci konu ile ilgili “İhmal etmeyin” dedikten sonra düzenli olarak kontrol yaptırmak burada önemli. Üzüleceğinizi biliyorum fakat paylaşmak zorundayım. Doktorum bu konuda benim gibi pek çok kişiye ulaşabilecek olan kişilerin farkındalık oluşturması gerektiğini ifade etti” dedi.

YAPTIĞI PAYLAŞIMI SONRA SİLDİ!

Konuşmasına “Lütfen kontrollerinizi ihmal etmeyin” diye devam eden Cebeci hastalığı başında yakalamak önemli. Hepinizi seviyorum. Her şey çok iyi. Müziğe tekrar geri döneyim dediğim bir süreçte bunu öğrendim ama olsun size yine güzel bir şarkı hediye edeceğim” dedi. Ardından yaptığı bu paylaşımı kaldırdı.

HER 8 KADINDAN BİRİ TEHLİKEDE!

Türk Kanser Derneği'ne göre meme kanseri dokudaki hücrelerin bağımsız ve kontrolsüz bir şekilde gelişmesiyle oluşuyor. Her 8 kadından birinin kansere yakalanma riski beklendiğinden daha fazla olabiliyor ve bu nedenle ülkemizde her 30 kadından biri meme kanserinden dolayı hayatını kaybediyor. Kadınlarda görülen kanser tipleri arasında ilk sırada yerini alıyor.