Ünlü oyuncu Demet Evgar, ilk kez anne oldu! Kızı Mavi'yi kucağına alan Demet Evgar'ın...

Uzun yıllardır oyunculuk sektöründe hizmet veren sevilen isim Demet Evgar, bu sabah ilk kez anne oldu. Bir süredir Instagram hesabından yaptığı hamilelik ritüeli paylaşımları ile dikkat çeken ünlü oyuncunun, özel bir hastanede doğum yaptığı öğrenildi. İşte Demet Evgar’ın doğumuna ilişkin önemli ayrıntılar…

Ünlü oyuncu Demet Evgar, ilk kez anne oldu! Kızı Mavi'yi kucağına alan Demet Evgar'ın...

Yıllarını Türk dizilerine, tiyatrolarına ve filmlerine vermiş oyunculardan birisi olan Demet Evgar, son dönemlerde özel hayatı ile gündeme gelmeye devam ediyor. 6 yıldır Levent Babataş ile birliktelik yaşayan ancak birlikteliğini kameraların önünde yaşamamayı tercih eden Evgar, son bir yıldır takipçileri ile tüm hayatını paylaşarak kendisinden beklenmeyen şeffaflıkta hareket ediyor.

“1 Kadın 1 Erkek” isimli dizide canlandırdığı “Zeynep” karakteri ile hafızalara kazınan ve hem öncesinde hem de sonrasında sayısız projede yer alan Demet Evgar, son olarak bir cips markasının reklam filminde rol almıştı. Ciddi bir hayran kitlesine sahip olan ve toplumsal olaylara karşı sessiz kalmayışı ile de örnek sanatçılardan birisi olarak gösterilmeye devam eden Demet Evgar, bu yılın başı itibari ile sıklık ile özel hayatı ile gündeme gelmeye başladı.

6 yıl önce Levent Babataş ile ilişki yaşamaya başlayan ve özel hayatını kameralardan uzak sürdürmeyi tercih eden güzel oyuncu Demet Evgar, geride bıraktığımı mart ayında Babataş ile nikah masasına oturdu. Evlendiğinde hamile olan ve karnı belirginleştikten sonra da düğün yapan Evgar, bu adımları ile birçok sosyal medya kullanıcısından eleştiri almış olmasına rağmen bildiği yoldan şaşmadan, hayatını gönlünce yaşamaya devam etti.

Bir kız çocuğunu kucağına almak için geri sayıma devam eden Demet Evgar, sosyal medya hesabından da sık sık hamileliğine ilişkin paylaşımlar yaptı. Hamilelik ve doğum ritüelleri ile gündemde kalmayı başaran ünlü oyuncudan, bu sabah müjdeli haber geldi.

DEMET EVGAR DOĞUM YAPTI!

Ünlü oyuncu Demet Evgar, ilk kez anne oldu! Kızı Mavi'yi kucağına alan Demet Evgar'ın... - Resim : 1

Bu sabah Taksim’de özel bir hastanede doğum yapan ünlü oyuncu Demet Evgar, ilk kez anne oldu. Evgar’ın hayranları ve yakın çevresi doğum haberini sevinç ile karşıladı.

ADINI MAVİ KOYDULAR!

Demet Evgar- Levent Babataş çifti, ilk çocuklarının ismini Mavi koydu.

SAĞLIK DURUMLARI İYİ!

Doğumdan sonra gelen açıklamalara göre Demet Evgar’ın ve kızı Mavi’nin sağlık durumlarının iyi olduğu öğrenildi.

Etiketler: demet evgar, magazin