Türkiye İş Bankası'ndan Bayram Müjdesi: 250 TL'lik Akaryakıt Harcamasının 50 TL'si Bankadan!

Türkiye İş Bankası, artan akaryakıt fiyatlarına bayram müjdesi verdi. Banka, 50 TL’ye varan indirim kampanyasını kamuoyuna duyurdu. İşte Türkiye İş Bankası tarafından duyurulmuş olan akaryakıt kampanyasının ayrıntıları…

Türkiye İş Bankası'ndan Bayram Müjdesi: 250 TL'lik Akaryakıt Harcamasının 50 TL'si Bankadan!

Türkiye İş Bankası, artan akaryakıt fiyatlarına karşın bireysel müşterisinin yanında olduğunu duyurarak 15 Ağustos tarihine kadar başvurulara açık olan yeni kampanyasını paylaştı. Banka, kampanya kapsamında 50 TL’ye kadar akaryakıt indirimine erişilebileceğini belirtti.

Türkiye İş Bankası’ndan 40 TL’lik Akaryakıt İndirimi!

Güncel kampanyalarının içerikleri sayesinde bankacılık sektörünün dikkat çeken isimlerinden birisi olmayı başaran Türkiye İş Bankası, yeni dönemde de bireysel müşterilerinin faydalanabilecekleri avantajlı kampanyalar geliştirmeye devam ediyor. Bu kapsamda artan akaryakıt fiyatlarına karşı sessiz kalamadığını belirten banka, yeni kampanyasının ayrıntılarını kamuoyu ile paylaştı.

Türkiye İş Bankası tarafından geliştirilmiş olan yeni akaryakıt kampanyasına göre 4 farklı günde en az 250 TL’lik akaryakıt veya otogaz alışverişi yapan bireysel Maximum kart kullanıcılarına, 40 TL’lik indirim hakkının tanımlanacağı bilgisi kaydedildi.

Temassız Ödemeye +10 TL İndirim İlavesi!

Türkiye İş Bankası'ndan Bayram Müjdesi: 250 TL'lik Akaryakıt Harcamasının 50 TL'si Bankadan! - Resim : 1

Türkiye İş Bankası, geliştirmiş olduğu 40 TL indirim kazanımlı akaryakıt kampanyası özelinde bir indirim kampanyasının daha mevcut olduğunu bildirdi. Bankanın resmi internet sitesi aracılığı ile yapılmış olan paylaşıma göre 4 akaryakıt harcamasından en az birini Pazarama ile temassız ödeyen tüm bireysel kullanıcılara +10 TL, toplamda da 50 TL tutarında Maxi Puan hediyesinin verileceği bilgisi kaydedildi.

Türkiye İş Bankası’nın Akaryakıt Kampanyasına Nereden ve Nasıl Başvuru Yapılır?

Türkiye İş Bankası’nın 40 TL’lik akaryakıt indirimi kazanımlı yeni kampanyasından yararlanmak isteyen bireysel müşterilerin, Maximum Mobil uygulamasını telefonlarına indirmeleri ve müşteri no/ T.C. kimlik no ile şifreleri aracılığı ile mobil uygulamaya giriş yapmaları gerekmektedir. Mobil uygulamanın açılan ekranında yer alan “kampanyalar” sekmesinden, akaryakıt kampanyasına onay verilmesi kampanya sürecinin başlaması için yeterlidir.

Türkiye İş Bankası’nın +10 TL’lik ek indiriminden yararlanmak isteyen bireysel müşterilerin Maximum Mobil uygulaması içerisinde yer alan Pazarama bölümünden akaryakıt alışverişi yapılacak olan otomobil plakasının kayıt ettirilmesi gerekmektedir. Kayıt işleminin, akaryakıt alışverişinden önce yapılması, kampanyadan ilave puan kazanımının sağlanabilmesi için zorunludur.