Türkiye İş Bankası Akaryakıt İndirimini Başlattı: Litre Başına 30 Kuruş Hediye!

Artan akaryakıt fiyatlarına karşı sessiz kalamayan Türkiye İş Bankası, araç sahibi mevcut müşterilerinin yararlanabileceği yeni bir akaryakıt kampanyası başlattığını duyurdu. İşte Türkiye İş Bankası’nın 31 Temmuz tarihine kadar geçerliliği bulunan yeni kampanyasına ilişkin ayrıntılar…

Türkiye İş Bankası Akaryakıt İndirimini Başlattı: Litre Başına 30 Kuruş Hediye!

Ocak ayında zamlanan ve 24 Şubat tarihinde resmen başlamış olan Rusya- Ukrayna savaşından sonra arka arkaya zamlar almaya devam eden akaryakıt fiyatları, araç sahiplerinin korkulu rüyaları haline geldi. Her yeni güne bir yeni zam haberi ile uyanan tüketicilere ise Türkiye İş Bankası’ndan yeni kampanya haberi geldi. Banka, yeni kampanyasının ayrıntılarını paylaştı.

Türkiye İş Bankası Akaryakıt Kampanyası Temmuz 2022

Türkiye’nin en köklü özel bankalarından birisi olan ve her dönem düzenlediği avantajlı kart kampanyaları ve finans hizmetleri ile bankacılık sektöründe bir adım öne çıkmayı başaran Türkiye İş Bankası, son dönemlerde hem ekonomi piyasalarının yukarı yönlü hareketleri hem de Rusya- Ukrayna savaşının etkisi ile artan akaryakıt fiyatlarına karşın mevcut müşterisinin yanında yer aldı. Söz konusu desteğini düzenlemiş olduğu yeni bir kampanya ile gösteren Türkiye İş Bankası, yeni kampanyasının ayrıntılarını paylaştı.

Türkiye İş Bankası tarafından düzenlenmiş olan yeni kampanya kapsamında, akaryakıt alışverişlerini Lukoil noktalarından yapan tüketicilere litre başına indirim sağlanacağı bilgisi kaydedildi. Banka, ilgili indirimi benzin ve motorin harcamalarında litre başına 30 kuruş olarak bildirdi.

Türkiye İş Bankası Akaryakıt Kampanyasının Detayları

Türkiye İş Bankası Akaryakıt İndirimini Başlattı: Litre Başına 30 Kuruş Hediye! - Resim : 1

Türkiye İş Bankası tarafından düzenlenmiş olan Lukoil akaryakıt kampanyasından fayda sağlamak isteyen müşteriler için kampanyanın detayları belli oldu. Bireysel İş Bankası müşterilerinin yararlanabilecekleri kampanya kapsamında kullanılabilen ve kullanılamayan kartlar şu şekilde belirlendi:

  •          Kampanyaya dahil olan kartlar: İş Bankası Bankamatik Kartları, Maximiles, Maximum MercedesCard, Maximum Genç, İş’te Üniversiteli.
  •          Kampanyaya dahil olmayan kartlar: MaxiPara Kart, Aidatsız Kartlar, Vadematik Kart

 Türkiye İş Bankası’nın Akaryakıt Kampanyasına Nasıl ve Nereden Başvuru Yapılır?

Türkiye İş Bankası tarafından düzenlenmiş olan Lukoil akaryakıt kampanyasından fayda sağlamak isteyen müşterilerin, Maximum Mobil uygulamasına giriş sağlamaları ve ardından da ilgili akaryakıt harcamalarını mobil uygulamada bulunan “Lukoil Doldur Geç Mobil Ödeme” ekranından yapmaları gerekmektedir. Kampanyadan son olarak 31 Temmuz tarihinde yararlanılabilecektir.