Tüm Çalışanları İlgilendiriyor: Maaşa Ek 1.500 TL Promosyon Almak İçin Son Şans Olabilir!

Maaşını veya düzenli gelirini her ay bu bankaya gönderenlere 1.500 TL’ye varan chip – para kazanma şansı sunulacak! Akbank’tan herkes için aylık gelirine ek promosyon fırsatı duyuruldu! İşte detaylar…

Tüm Çalışanları İlgilendiriyor: Maaşa Ek 1.500 TL Promosyon Almak İçin Son Şans Olabilir!

Bankacılık sektörünün lider kurumlarından Akbank, düzenli gelirini veya maaşını Akbank’a taşıyanlara özel 1.500 TL ödeme yapmaya hazırlanıyor. Kazanan Akbank’lı programı kapsamında her ay düzenli gelirlerini bankaya getirenlere özel fırsatlar sunulacak. Ayrıca birçok farklı bankacılık hizmetinden de ayrıcalıklı şekilde yararlanma fırsatı sunulacak. Başvuruların tamamlanmasının ardından maaş alan veya düzenli geliri olan herkesin bu fırsattan yararlanması sağlanmaktadır.

Akbank’tan Tüm Çalışanlara 1.500 Promosyon Ödemesi!

Kazanan Akbanklı programı kapsamında maaşını veya düzenli gelirini Akbank’a getirenler için özel fırsatlar sunuluyor. 1.500 TL’ye varan chip – para kazanma şansının sunulacağı kampanya kapsamında, tercih ettikleri para girişini vadesiz TL hesaplarına 12 ay boyunca tek seferde yapmaları ve programlar kapsamında yer alan ürünlere sahip olmaları durumunda bu avantajlardan yararlanabileceklerdir. Ayrıca birçok bankacılık hizmetinden de muafiyet fırsatı sunuluyor.

Kazanan Akbanklı Avantajları Duyuruldu!

Tüm Çalışanları İlgilendiriyor: Maaşa Ek 1.500 TL Promosyon Almak İçin Son Şans Olabilir! - Resim : 1

Kazanan Akbanklı programı kapsamından yararlanmak isteyenler için özel ek fırsatlar da sunuluyor. 1 yıl boyunca ücretsiz EFT ve havale işlemleri, 1 yıl boyunca ortak ATM’lerden ücretsiz para çekme, 1 yıl boyunca her ayın son üç günü %0 faizle Artı Para imkanı ve daha birçok ayrıcalık bu kapsamda sunulmaya devam ediyor.

Akbank Chip – Para Ödülü Ne Kadar?

Kazanan Akbanklı Chip – Para ödülü kapsamında en yüksek 1.500 TL’ye kadar ödeme yapılıyor. 3.000 – 4.000 TL arasında bakiye aktarılması halinde 900 TL cip – para kazanma şansı sunulmaktadır. 4.000,01 – 5.000 TL arasında bakiye aktarılması halinde 1.200 TL değerinde ve 5.000 TL üzerinde bakiye aktarılmasında ise 1.500 TL değerinde chip – para fırsatı sunulacaktır.

12 ay boyunca tek seferde tercih ettikleri vadesiz TL hesaplarına para girişini yapmaları halinde, maaşını veya düzenli gelirini getirenler için 1.500 TL’ye varan promosyon fırsatı sunulacak. Ayrıca daha birçok bankacılık avantajı da program kapsamında sunuluyor.