Tek ısırık ölümcül yılanlar İstanbul sokaklarında: Meksika’yı aratmayan görüntüler korkuttu! Uzmanlar uyardı tek ısırık ölümcül olabilir

Yaz mevsiminin gelmesiyle birlikte yılanların aktif hale geldiği görülüyor. Ülkemizde de yılan vakaları artarken, İstanbul'da da benzer bir durum yaşandı. Şehirde bulunan bir sokakta devasa bir yılanın görüntülendiği bildirildi. Bu olayın ardından yetkililer acil durum ilan etti ve uzmanlar da vatandaşları uyarmaya başladı. Yılanların tehdidi ciddi boyutlara ulaşmış durumda gibi görünüyor. Bir yılan İstanbul sokaklarında dalaşırken kameraya kaydedildi. O anlar saniye saniye kaydedildi.

Sitene Ekle

Havaların ısınmasıyla birlikte yılanlar kış uykusundan uyandı. Doğaya akın eden yılanlar zaman zaman insan yaşamına dahil olabilmekte. Gelen son görüntüler ise herkesi şoke etti. Burası Meksika değil İstanbul! Dev yılan sokak ortasında böyle görüntülendi. Tek ısırığı ile anında öldürüyor. Uzmanlar bölge halkını son dakika olarak uyardı. Korkulan istila başladı! Gördüğünüz gibi kaçın.

Son dönemde yılan haberleri vatandaşlar tarafından ilgiyle takip edilmekte. İstanbul'un göbeğinden gelen görüntüler ise herkesi korkuttu. Dev yılan sokak ortasında dehşet saçtı.

BURASI MEKSİKA DEĞİL İSTANBUL!

İstanbul'un Bahçeşehir ilçesinde çekilen görüntüler herkesin yüreğini ağzına getirdi. Sosyal medyadan paylaşılan görüntülerde engerek yılanı bir sitenin bahçesinde gezinirken görüntülendi.

TEK ISIRIĞI İLE ANINDA ÖLDÜRÜYOR

Engerek yılanları Türkiye'de bulunan en zehirli türdür. Gelen görüntüler sonrası Avcılar, Başakşehir ve Esenyurt'ta da yılan paniği yaşanmaya başladı. Engerek yılanlarının tek ısırığının 100 kişiyi öldürecek güçte olduğu biliniyor.

Tek ısırık ölümcül yılanlar İstanbul sokaklarında: Meksika’yı aratmayan görüntüler korkuttu! Uzmanlar uyardı tek ısırık ölümcül olabilir - Resim : 1

UZMANLAR UYARDI: KORKULAN İSTİLA BAŞLADI

Paylaşılan görüntüler sonrası uzmanlar acil durum ilan etti. Havaların ısınmasıyla birlikte yılan vakalarında artış yaşanacağını belirten yetkililer, bölge halkını yılan saldırılarına karşı uyardı