Taze Baba Tatlıtuğ'un Bebeğiyle Mutluluk Pozları! 3 Aylık Kurt Efe Baba Kucağında Poz Verdi

Oyuncu ve eski manken Kıvanç Tatlıtuğ 2016 yılında Başak Dizer ile evlenmişti. Çift 2022 Nisan ayında ilk oğulları Kurt Ede'yi kucaklarına aldı. Kıvanç Tatlıtuğ'un oğlu Kurt Efe ile 3.ay paylaşımı yaptı. Oğlunu kucağında taşıdığı kareler hayranları tarafından büyük beğeni topladı.

Taze Baba Tatlıtuğ'un Bebeğiyle Mutluluk Pozları! 3 Aylık Kurt Efe Baba Kucağında Poz Verdi

1983 Adana doğumlu olan Tatlıtuğ 38 yaşında ilk kez baba olmanın heyecanını yaşadı. Oğluyla beraber verdiği pozlar sosyal medyada büyük beğeni topladı. Başak Dizer, oğlu ve babasının pozlarını 30 gün ve 3.ay olarak İnstagram hesabı üzerinden paylaştı. Şu anda bir bakıcı gözetiminde ailesiyle beraber büyüyen Kurt Efe'nin fotoğraflarda yüzü gösterilmiyor.

"Yüz Hatları Annesini Andırıyor!"

Babasının kucağında bir kundakta daha önceki günlerde uzaktan gizli bir çekimi yapılmıştı. Geçtiğimiz haftalarda çift Bodrum tatilindeydi. Uzaktan kameralara yansıyan Kurt Efenin kime benzediği tahmin edilmeye çalışılmıştı. Tatlıtuğ bir konuşmasında "Şu an sarışın gibi gözüküyor ama yüz hatları annesini andırıyor" demişti. Denize girip çıktığı anda direkt oğlunun yanında yer alan oyuncunun bu kareleri hayranlık uyandırmıştı.

"Babalığa Alıştım İsteyen Herkese Nasip Olsun!"

Taze Baba Tatlıtuğ'un Bebeğiyle Mutluluk Pozları! 3 Aylık Kurt Efe Baba Kucağında Poz Verdi - Resim : 1

Bodrum tatilindeyken çekilen bu kareler uzaktan fotoğraflanmıştı. Başak Dizer bir süre sonra oğlunu bakıcısının kucağına vermişti. Tam o anda Kurt Efe'nin yüzü net olarak belli olmuştu. Tatlıtuğ bu yeni süreç için "Babalığa alıştım. İsteyen herkese nasip olsun" dedi.

"Şu anda nasıl büyüdüğümü, hangi şartlar altında büyütüldüğümü evlat sahibi biri olarak daha iyi anlayabiliyorum. Tecrübe kazanıyoruz. Her gün yeni bir şeyini keşfediyor ve eğleniyoruz" dedi.

"Herşey Daha Anlamlı ve Keyifli"

Tatlıtuğ babalık duygularını ifade ederken bambaşka bir heyecan oluyor şeklinde şu paylaşımda bulundu: "Kısa bir süre önce bir arkadaşımızın daha çocuğu dünyaya geldi. Onu ziyarete gittiğimizde bu daha anlamlı hale geldi. O anki heyecana ortak olabiliyorsun" dedi. Eşiyle de keyifli bir ilişkileri olduğunu ifade eden Tatlıtuğ "Oğlumuzla beraber ikimiz için de her şey daha anlamlı ve keyifli hale geldi" dedi.