Tartışmalara konu olan ilişkileri ile gündemde kalan Acun Ilıcalı ve Şeyma Subaşı'ndan yeni paylaşım: “Cennette bir melek ile...”

Geçtiğimiz yıllarda yaşadıkları yasak aşk ile magazin gündeminde oldukça konuşulan Acun Ilıcalı- Şeyma Subaşı çifti, boşanmış olmalarına rağmen sürdürdükleri arkadaşlık ilişkileri ile gündemde kalmaya devam ediyor. Son dönemlerde tartışma yaşadıkları iddiaları ile gündemi meşgul eden ikili, bu kez de Instagram paylaşımları ile adlarından söz ettirmeyi başardı. İşte ayrıntılar…

Tartışmalara konu olan ilişkileri ile gündemde kalan Acun Ilıcalı ve Şeyma Subaşı'ndan yeni paylaşım: “Cennette bir melek ile...”

Yıllar önce Acun Ilıcalı iki kızının annesi Zeynep Yılmaz ile henüz evli iken “Var Mısın Yok Musun?” isimli yarışma programına katılan Şeyma Subaşı ile ilişki yaşamaya başlamış ve yaşanan yasak aşk ile uzun bir süre magazin gündemini meşgul etmişti. İlişkilerinin ifşa olmasından sonra daha yakından takip edilmeye başlanan Acun Ilıcalı- Şeyma Subaşı çifti, bir süre sonra kameralar tarafından görüntülenmeye başladı.

Yasak aşkı Şeyma Subaşı ile gündeme geldikten sonra eşi Zeynep Yılmaz’dan boşanan Acun Ilıcalı, bir süre sonra da evlilik dışı çocuk sahibi olması ile tepkileri üzerine çekti. Şeyma Subaşı’ndan “Melisa” ismini verdikleri bir kız çocuğuna sahip olan medya patronu, bir süre sonra Subaşı ile nikah masasına oturdu. Yıllarca yasak bir çatı altında yürüttükleri ilişkilerini nikah masasına taşıdıktan sonra amaçlarına ulaşan Ilıcalı- Subaşı çifti, kısa süre sonra boşanma haberleri ile gündeme geldi. İkilinin, uğruna bir yuvanın yıkılmasına sebep olan ilişkilerini kısa süre içerisinde sonlandırmaları sosyal medya kullanıcılarının ve magazin basınının gündemlerinde yer aldı.

Bir süredir kendi hayatlarına devam eden ancak zaman zaman kızları Melisa için bir araya gelen Şeyma Subaşı ve Acun Ilıcalı, geçtiğimiz günlerde Bodrum’da bir mekanda karşılaştı. İkilinin tartıştıkları iddia edilirken, Acun Ilıcalı’nın yeni gönderisine Subaşı’nın yaptığı yorum kafaları karıştırdı.

NAFAKA YÜZÜNDEN TARTIŞTIKLARI SÖYLENMİŞTİ!

Tartışmalara konu olan ilişkileri ile gündemde kalan Acun Ilıcalı ve Şeyma Subaşı'ndan yeni paylaşım: “Cennette bir melek ile...” - Resim : 1

Geçtiğimiz sene nafaka ve velayet konuları ile gündeme gelen Acun Ilıcalı ve Şeyma Subaşı, Bodrum’da bir mekanda karşılaştı. Etraflarında yer alan insanlara aldırış etmeden yine aynı konular sebebi ile tartıştıkları iddia edilen ikili, kameralara yansıdı.

ACUN ILICALI YALANLADI!

Tartıştıkları iddialarının gündeme gelmesi ile birlikte açıklama yapan Ilıcalı, böyle bir şeyin mümkün olmadığını, Subaşı’nın çocuğunun annesi olduğunu ve onun her zaman mutlu olmasını temenni ettiğini söyledi.

KALPLİ YORUM!

“Cennette bir melek ile” notu ile kızı Melisa ile çekilmiş olan fotoğrafını Instagram hesabından paylaşan Acun Ilıcalı’ya, eski eşi Şeyma Subaşı kalp emojisi ile karşılık verdi.