Sürücüleri Bayram Ettirecek Akaryakıt İndirimleri Duyuruldu! Akaryakıt Alımında Bu Kişilere 100 TL!

Akaryakıta gelen indirimler sürücüleri memnun etmeye devam ediyor. Yeni duyurulan kampanya da ise bu indirimlere ek 100 TL iade fırsatı duyuruldu! Burgan Bank duyurdu! İşte detaylar…

Sürücüleri Bayram Ettirecek Akaryakıt İndirimleri Duyuruldu! Akaryakıt Alımında Bu Kişilere 100 TL!

Türkiye’de olağanüstü şekilde artan akaryakıt fiyatlarının ardından dolarda görülen hafif düşüş sonrasında indirimler yavaş yavaş gelmeye başladı. Bir yandan akaryakıt fiyatlarına indirim yapılırken, diğer yandan bankalardan ve istasyonlardan da avantajlı indirim kampanyaları duyurulmaya devam ediyor. Burgan Bank ON banka kartı ile dilediği akaryakıt istasyonundan vatandaşların yapacakları 500 TL ve üzeri akaryakıt harcamalarına 100 TL iade kazanma şansı sunulacak. Depolarını avantajlı şekilde doldurmak isteyen sürücüler için ayrıcalıklı oranlar sunulmaya devam ediyor.

Akaryakıt Harcamalarına 100 TL İade Fırsatı!

ON banka kartı ile yapılacak akaryakıt harcamalarına özel 100 TL iade fırsatı sunulacak. Sürücülerin diledikleri akaryakıt istasyonundan yapacakları 500 TL ve üzeri akaryakıt harcamaları için 100 TL iade seçeneği kullanılabilecek. Üstelik 500 TL’lik akaryakıt harcamasının tek seferde yapılmasına da gerek yoktur. Haziran ayı sonuna kadar yapılacak yakıt alımları bu kapsamda değerlendirilecektir.

100 TL Akaryakıt İade Kampanyası Detayları

Sürücüleri Bayram Ettirecek Akaryakıt İndirimleri Duyuruldu! Akaryakıt Alımında Bu Kişilere 100 TL! - Resim : 1

Kampanyaya katılım sağmak için görüntülü görüşme ile müşteri olduktan sonra ON Banka Kartı ile Haziran ayı sonuna kadar toplamda yapılacak 500 TL akaryakıt harcaması için 100 TL iade yüklemesi yapılacaktır. ‘’Müşteri Olmak İstiyorum’’ adımlarını Burgan Bank ON Banka Kartı almak için dijital kanallar üzerinden işlem yapılabilmektedir. Mevcut ON müşterisi olanlar kampanyaya dahil değildir. Haziran sonuna kadar harcanması yeterlidir. Tüm akaryakıt istasyonları kampanyaya dahildir. Sadece akaryakıt alımları kampanya kapsamında sayılacaktır. Müşteri başına kampanya kapsamında 100 TL iade yüklenecektir. Hak ediş iade tutarı 5 Temmuz 2022 gün sonuna kadar ON Banka Kartına yüklenecektir.

Güncel Akaryakıt Fiyatları

Motorine üst üste gelen ikinci indirim sonrasında motorin fiyatları 30 Haziran 2022 itibariyle İstanbul’da ortalama 26,69 lira seviyelerinden alıcı buluyor. Benzinin litre fiyatı ise ortalama 27,30 liradan satılıyor. Akaryakıta indirim beklentisi ise sürüyor.