Sıfır araç satın almak isteyenlere müjde: Renault ağustos ayı kampanyasını duyurdu! Yeni Taliant 393 bin 300 TL!

Sıfır kilometre araçların yüksek oranlarda zamlanması, vatandaşların bütçelerinin oldukça üzerinde rakamların ortaya çıkmasına sebep oldu. Uzun bir süredir araç sahibi olma hayallerini ertelemek durumunda kalan tüketicilere, otomotiv devlerinden birisi olan Renault’tan müjdeli haber geldi. İşte firmanın yeni kampanyasına ilişkin önemli ayrıntılar…

Sıfır araç satın almak isteyenlere müjde: Renault ağustos ayı kampanyasını duyurdu! Yeni Taliant 393 bin 300 TL!

Geride bıraktığımız yılın eylül ayı itibari ile yükseliş trendine giren dolar kuru, kasım ayının sonunda yükseliş hızını arttırdı. Aralık ayının ortasında kendi tarihin rekorunu kırarak 18 TL’lik seviyeye ulaşan dolar kuru, beraberinde diğer kurlarında ve altın fiyatlarının da hareketlenmesine sebep oldu. Dolar kurunun rekor seviyesinden sonra euro kuru 20 TL’ye, sterlin kuru 23 TL’ye ve gram altın bin 82 TL’ye kadar yükseldi.

Ekonomi piyasalarının birden hareketlenmesi, gündelik hayatın da aynı hızda zamlanmasına sebep oldu. Pek çok sektörde kaydedilen yüksek oranlı zamlar geçim derdine düşülmesine sebep olurken, otomotiv sektöründe ortaya çıkan fahiş fiyatlar tüketicilerin araç sahibi olma hayallerini resmen baltaladı.

Döviz kurlarında ve altın fiyatlarında gözlenen olumsuz gelişmelerden sonra hem ikinci el hem de sıfır kilometre araç modelleri oldukça fahiş rakamlara ulaştı. Bir anda 2 hatta 3 katına çıkaran araç fiyatları, yeni dönem ile birlikte iyice artmaya başladı. Bunun sebebi ise koronavirüs salgından ötürü ortaya çıkan çip krizinin etkisini arttırması olarak gösterildi.

Uzun süredir aynı yorumları yapan sektör temsilcileri, döviz kurlarının dalgalı seyirleri ve tedarik krizi sebebi ile araç fiyatlarında indirim yapılmasını beklemediklerini açıkladılar. Bu duruma karşı harekete geçen Renault, ağustos ayı içerisinde geçerli olan yeni kampanyasının ayrıntılarını kamuoyu ile paylaştı.

RENAULT’TAN YENİ ARAÇ KAMPANYASI!

Sıfır araç satın almak isteyenlere müjde: Renault ağustos ayı kampanyasını duyurdu! Yeni Taliant 393 bin 300 TL! - Resim : 1

Hem ülkemizde hem de diğer dünya ülkelerinde sıklık ile tercih edilen araç markalarından birisi olan Renault, yeni ay için bir kampanya düzenlediğini duyurdu. Üretici firma, söz konusu kampanyasının 2022 model Yeni Taliant için geçerli olduğunu bildirdi.

YENİ FİYATI BELLİ OLDU!

Renault, kampanya kapsamında satışa sunmuş olduğu 2022 model Yeni Taliant’ın fiyatını açıkladı. Üretici firma aracın başlangıç fiyatının 393 bin 300 TL olduğunu belirtti.

KAMPANYALI TALIANT NEREDEN SATIN ALINIR?

Renault’un kampanyasından yararlanmak için yetkili Renault bayilerine gitmek gerekmektedir.

Etiketler: renault, taliant, kampanya