Sıfır Araç Alacak Olanlar Dikkat! Peugeot, Ay Sonuna Kadar SUV 3008 Modeli İçin Faizleri Düşürdü!

Sıfır araçların fahiş fiyatlara ulaşmış olması, yeni dönemde kendi araçlarına sahip olmanın hayalini kuran tüketicileri hayal kırıklığına uğrattı. Bu noktada devreye giren Peugeot, ay sonuna kadar geçerliliğini koruyacak olan yeni kampanyasını duyurarak, faizleri yüzde 1’in altına indirdiğini bildirdi. İşte firmanın yeni kampanyasına ilişkin ayrıntılar…

Sıfır Araç Alacak Olanlar Dikkat! Peugeot, Ay Sonuna Kadar SUV 3008 Modeli İçin Faizleri Düşürdü!

1890 yılından bu yana otomobil sektöründe hizmet veren ve yüz yılın getirdiği tecrübeler ile yeni araçlar tasarlamaya devam eden Peugeot, yeni dönem ile birlikte birçok faktöre bağlı olarak artan araç fiyatlarına inat bir yeni kampanya daha geliştirdiğini duyurdu.

Ekonomi piyasalarının yukarı yönlü hareketlerinden ve hala devam eden çip krizinin etkilerinden ötürü nerede hiçbir vatandaşın gönül rahatlığı ile karşılayamayacakları seviyelere ulaşan araç fiyatlarının kendi satışlarını da etkilemelerine izin vermek istemeyen Fransız Peugeot, yeni ay ile birlikte bir yeni kredi kampanyası daha geliştirdiğini açıkladı. Üretici firma, ay sonuna kadar geçerliliği bulunan yeni sıfır araç kampanyasının detaylarını kamuoyu ile paylaştı.

Peugeot SUV 3008 Kampanyası Temmuz 2022

Hem ülkemizde hem de diğer dünya ülkelerinde bulunan tüketiciler tarafından sıklık ile tercih edilen araç markalarından birisi olan Peugeot, artan araç fiyatları karşısında düşen satışlarını toparlayabilmek adına yeni bir kampanya geliştirdiğini duyurdu. 31 Temmuz 2022 tarihine kadar geçerliliği bulunan yeni kampanyanın ayrıntıları kamuoyu ile paylaşıldı.

Peugeot tarafından geliştirilmiş olan yeni kampanyanın, yalnızca sıfır SUV 3008 modeli için geçerli olduğu bilgisi kaydedildi. Firma, yeni kampanyası kapsamında 120 bin TL’ye kadar kredi hizmeti sunacağını bildirdi. Kredi kampanyasının azami vade sayısı 18 ay, faiz oranı ise yüzde 0,99 olarak belirlendi.

Peugeot Kredi Kampanyasının Örnek Hesaplama Tabloları

Sıfır Araç Alacak Olanlar Dikkat! Peugeot, Ay Sonuna Kadar SUV 3008 Modeli İçin Faizleri Düşürdü! - Resim : 1

Peugeot, yeni kredi kampanyasının örnek hesaplama tablarını şu şekilde yayınladı:

  •          Gerçek kişiler için: 120 bin TL, 18 ay vade ve yüzde 0,99 faiz oranı karşılığında ödenecek olan aylık taksit tutarı, 7.477,71 TL.
  •          Bireysel KKDF muafiyeti olanlar için: 120 bin TL, 18 ay vade ve yüzde 0,99 faiz oranı karşılığında ödenecek olan aylık taksit tutarı, 7.344,30 TL.
  •          Tüzel kişiler için: 120 bin TL, 18 ay vade ve yüzde 0,99 faiz oranı karşılığında ödenecek olan aylık taksit tutarı, 7.344,30 TL.

Peugeot Kredi Kampanyası Başvurusu 2022

Peugeot’un yeni kredi kampanyasına, en yakın Peugeot bayisi veya firmanın resmi internet sitesi aracılığı ile başvuru yapılabilmektedir.